Συγκίνηση κι αποθέωση στο «αντίο» του Γιώργου Πρίντεζη

Σάββατο, 18 Ιουνίου 2022 11:14
UPD:11:44
Eurokinissi Sports/LATO KLODIAN
A- A A+

Ο Ολυμπιακός στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδος το βράδυ της Παρασκευής μετά από έξι χρόνια και ο νικηφόρος τρίτος τελικός επί του Παναθηναϊκού ήταν το τελευταίο παιχνίδι στην τεράστια καριέρα του Γιώργου Πρίντεζη.

Ο 37χρονος αρχηγός των «ερυθρολεύκων» λίγο πριν την απονομή ανακοίνωσε το φινάλε της πορείας του στα παρκέ μέσα σε κλίμα συγκίνησης στο κατάμεστο ΣΕΦ.

«Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όλα για αυτά τα 20 χρόνια που περάσαμε παρέα. Σας ευχαριστώ που ήσασταν μαζί μας όχι μόνο στις όμορφες αλλά και στις δύσκολες στιγμές. Από του χρόνου θα βλέπουμε μαζί την αγαπημένη μας ομάδα παρέα όπως πριν 20 χρόνια. Σας ευχαριστώ πολύ» ήταν τα λόγια του βουρκωμένου «Πριντ».

Από κει και πέρα, τόσο η Euroleague, όσο ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ με αναρτήσεις τους στα social media, έβγαλαν το καπέλο στον διεθνή άσο, ο οποίος έγραψε την δική του ιστορία με την φανέλα του Ολυμπιακού.

«Για το ήθος και τη διαδρομή σου ειλικρινή συγχαρητήρια. Κάθε επιτυχία στα μελλοντικά, Γιώργο Πρίντεζη» ανέφερε η «Ένωση» ενώ το «τριφύλλι» υπογράμισε: «Συγχαρητήρια για την σπουδαία καριέρα σου Γιώργο Πρίντεζη».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις