«Η κυβέρνηση δεν αμφισβητεί την αξιοπιστία της Εξεταστικής»

Τρίτη, 18 Νοεμβρίου 2008 15:43
UPD:15:44
A- A A+

«Δεν υπάρχει τίποτα αναληθέστερο από αυτό», υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ευάγγελος Αντώναρος, ερωτηθείς αν η κυβέρνηση αμφισβητεί την αξιοπιστία της εξεταστικής επιτροπής.

«Αν ορισμένοι κρίνουν ότι με την κλήση ορισμένων προσώπων, την οποία οι ίδιοι διατυπώνουν, θέλουν να ευτελίσουν τη λειτουργία της εξεταστικής επιτροπής αυτό αφορά τους ίδιους. Όχι την κυβέρνηση», τόνισε ο κ. Αντώναρος και επισήμανε πως οι σχετικοί ισχυρισμοί του ΠΑΣΟΚ «είναι εκ του πονηρού γιατί αντιλαμβάνονται ότι έσπευσαν να θριαμβολογήσουν για ανυπόστατους ισχυρισμούς που περιλαμβάνονται στις καταθέσεις κάποιων μαρτύρων με ύποπτη δραστηριότητα και περίεργο παρελθόν».

«Κάποιοι προσφέρουν πολιτική στήριξη σ’αυτά τα πρόσωπα, είτε σιωπηρά, είτε φανερά, είτε με την ανοχή τους. Αυτό είναι καταδικαστέο», απάντησε σε άλλη παρεμφερή ερώτηση.

«Τώρα προσπαθούν να μαζέψουν αυτά που δεν μαζεύονται», παρατήρησε χαρακτηριστικά, ενώ απαντώντας σε άλλη ερώτηση, είπε πως δεν γνωρίζει και ούτε κάνει υποθέσεις για τον τρόπο που έφτασε στο ΠΑΣΟΚ η επιστολή Ψωμιάδη.

Όσον αφορά την παρουσία του μοναχού Αρσένιου σε συνεδρίαση της Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου http://www.naftemporiki.gr/news/static/08/11/18/1593196.htm , ο κ. Αντώναρος δήλωσε πως οι καταθέσεις αξιολογούνται από τα μέλη της εξεταστικής και σημείωσε πως πρέπει να περιμένουμε την ολοκλήρωση της έρευνας, ενώ αρνήθηκε να προβεί σε οποιοδήποτε σχόλιο για όσα είπε η κ. Κανού σε τηλεοπτική εκπομπή http://www.naftemporiki.gr/news/static/08/11/18/1593141.htm .

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή