Κλείνει τις μεταγραφές με Κάλβιν Ράμσεϊ η Λίβερπουλ

Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2022 16:47
UPD:16:49
A- A A+

Χωρίς ιδιαίτερο άγχος και αναμονή κλείνει όπως φαίνεται το δικό της μεταγραφικό παράθυρο η Λίβερπουλ, αποκτώντας και τον Κάλβιν Ράμσεϊ, μετά τους Φάμπιο Καρβάλιο και Ντάρβιν Νούνιες.

Ο 18χρονος Σκωτσέζος πιάνει… λιμάνι, γεμίζει το τελευταίο κενό της Λίβερπουλ στη θέση του δεξιού μπακ και κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο τον Γιούργκεν Κλοπ, που θα ξεκινήσει καλοκαιρινή προετοιμασία… «κομπλέ».

Σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, οι φιναλίστ Ευρώπης ήρθαν σε τελική συμφωνία με την Αμπερντίν και ο Ράμσεϊ θα αποτελέσει τον αναπληρωματικό στο δεξί άκρο της «κόκκινης» άμυνας, αποσκοπώντας να γίνει για τον Άρνολντ ό,τι ο Τσιμίκας για τον Ρόμπερτσον.

Η Λίβερπουλ δεν ξεφεύγει οικονομικά στην περίπτωση του Σκωτσέζου, καθώς αρχικά θα καταβάλει μόλις 4,6 εκατομμύρια ευρώ, ενώ τα μπόνους ενδέχεται να αυξήσουν το ποσό κατά 2,9 εκατομμύρια. Ο Ράμσεϊ θα υπογράψει συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας με τους «Κόκκινους».

Ο νεαρός οπισθοφύλακας βρίσκεται στο Αμπερντίν και την ομώνυμη ομάδα από την ηλικία των 9 ετών και μετρά σε επαγγελματικό επίπεδο 39 συμμετοχές, με 1 γκολ και 9 ασίστ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις