Πέρεθ: Ο Μπαπέ «λύγισε» από την πίεση της γαλλικής κυβέρνησης

Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2022 09:10
UPD:09:12
REUTERS/VINCENT WEST
A- A A+

Για πρώτη φορά μετά το «ναυάγιο» στη μεταγραφή του Κιλιάν Μπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης, ο ισχυρός άνδρας της «βασίλισσας», Φλορεντίνο Πέρεθ, αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες της υπόθεσης που είχε ως «νικήτρια» την Παρί. 

Ο Πέρεθ μεταξύ άλλων υποστήριξε πως ο Γάλλος σούπερ σταρ άλλαξε την συμπεριφορά του κατά την διάρκεια του «σίριαλ», ήθελε να είναι πάνω από τον σύλλογο και στο τέλος της ημέρας «λύγισε» από την πίεση που του άσκησε η γαλλική κυβέρνηση.

«Άλλαξε, τού προσφέρουν άλλα πράγματα, τον πιέζουν και είναι ήδη ένας άλλος ποδοσφαιριστής. Δεν υπάρχει κανείς στη Ρεάλ που να είναι πάνω από τον σύλλογο. Είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής, μπορεί να κερδίσει πολλά περισσότερα από άλλους, αλλά είναι ένα συλλογικό άθλημα και έχουμε αξίες και αρχές που δεν μπορούμε να αλλάξουμε. Τον αγαπώ, έκανε προσπάθεια, αλλά η πίεση τον έκανε να αλλάξει και δεν είναι εύκολο. Νομίζω ότι η μητέρα του ήθελε να έρθει στη Ρεάλ, γιατί ήταν το όνειρό του από μικρό παιδί. Λένε ότι εκείνη αισθάνεται ντροπή» είπε αρχικά σε τηλεοπτική εκπομπή και συνέχισε:

«Ο Μπαπέ που επρόκειτο να έρθει εδώ δεν είναι αυτός. Αν είναι, προτιμώ να μείνει στην Παρί. Θέλω τον άνθρωπο που το ονειρευόταν. Αυτός ο παίκτης δεν είναι ο Μπαπέ μου, που αρνείται να παρευρεθεί σε εκδήλωση χορηγού με την εθνική του ομάδα. Δεν το θέλω αυτό. Θα μπορούσε να ήταν καταστροφή, αλλά θεωρώ πως τον έχουν μπερδέψει. Μου έστειλε ένα μήνυμα και του απάντησα. Είδα αμέσως ότι δεν ήταν ο Εμπαπέ που ήθελα. Κανένας παίκτης στην ιστορία της Ρεάλ δεν ήταν πάνω από τους άλλους και αυτό είναι ένα συλλογικό παιχνίδι. Δεν πρόκειται να προχωρήσουμε σε μία μεταγραφή που θέτει σε κίνδυνο την ομάδα.

Είχε πάρει παράταση να υπογράψει, αλλά για κάποιον λόγο άλλαξε γνώμη. Δεν είναι εύκολο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να σου ζητά να μην φύγεις. Νομίζω ότι αυτό που τον έχει επηρεάσει περισσότερο είναι η πίεση που δέχθηκε από την κυβέρνηση».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις