Αφήνει ελεύθερο τον Άλβες η Μπαρτσελόνα

Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2022 21:30
REUTERS/LOREN ELLIOTT
A- A A+

Μικρής διάρκειας αποδεικνύεται η επιστροφή του Ντάνι Άλβες στην Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί αποφάσισαν να μην ανανεώσουν το συμβόλαιο του θρυλικού μπακ, παρά την θέληση του ιδίου να παραμείνει στο «Καμπ Νου» και τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Ο Βραζιλιάνος ντύθηκε ξανά στα «Μπλαουγκράνα» στα μέσα της περασμένης σεζόν, μετά από δική του πρόταση στον Τσάβι και μάλιστα πρόλαβε να σημειώσει 16 συμμετοχές με 1 γκολ και 3 ασίστ.

Ωστόσο, το γεγονός ότι ο Άλβες θα έχει μπει στην πέμπτη δεκαετία της ζωής του στο τέλος της επόμενης σεζόν αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα για τους διοικούντες της «Μπάρτσα», που έχουν αποφασίσει να μην τον ανανεώσουν.

Ο ίδιος ο Άλβες είχε ξεκαθαρίσει πως ήθελε να παραμείνει στην ομάδα της καρδιάς του, ώστε να διατηρηθεί με τον καλύτερο τρόπο σε φόρμα και να γίνει διαθέσιμος για επιλογή στην κλήση της Σελεσάο στο Μουντιάλ.   

Τώρα, αναμένεται να μείνει ελεύθερος και θα κληθεί να αποφασίσει αν θα «κρεμάσει» τα παπούτσια του ή αν θα συνεχίσει την καριέρα του, παρότι ήδη βαδίζει στο 40ο έτος της ηλικίας του. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις