Παναθηναϊκός - Αυστηρή τιμωρία στον Γκούμα

Ν.Πατέρας: Δεν πρόκειται να ανεχθώ καμία αντιεπαγγελματική συμπεριφορά
Τετάρτη, 19 Νοεμβρίου 2008 10:05
UPD:11:48
A- A A+

Με πρόστιμο 12.000 ευρώ πλήρωσε ο Γιάννης Γκούμας τη συμπεριφορά του πριν από τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Λάρισα, το περασμένο Σάββατο στο Αλκαζάρ.

Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός διαφώνησε σε θέματα τακτικής με τον βοηθό του Χενκ Τεν Κάτε, Γιάννη Αναστασίου, με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός ενδεκάδας.

O Γιάννης Γκούμας τιμωρήθηκε με πρόστιμο 12.000 ευρώ από τη διοίκηση της ομάδας του Παναθηναϊκού.

Μετά την απολογία του χθες, αποφασίστηκε να προπονείται μόνος του για διάστημα ενός μήνα, ενώ το πρόστιμο που του επιβλήθηκε, είναι το υψηλότερο που προβλέπεται από τον εσωτερικό κανονισμό.

Επίσης, χθες πραγματοποιήθηκε συνάντηση "κορυφής" ανάμεσα στον πρόεδρο της ΠΑΕ, Νίκο Πατέρα, τον διευθυντή ποδοσφαίρου, Κώστα Αντωνίου, τον Χενκ Τεν Κάτε και τον Γιάννη Αναστασίου.

"Περιμένω από τους παίκτες να δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους και να δουλεύουν συστηματικά σαν ομάδα, με μοναδικό γνώμονα την επίτευξη των στόχων του Παναθηναϊκού. Δεν πρόκειται να ανεχθώ καμία αντιεπαγγελματική συμπεριφορά. Περιμένω η ομάδα να σταθεροποιήσει την απόδοσή της και να επιδεικνύει νοοτροπία νικητή σε κάθε παιχνίδι», δήλωσε ο κ. Πατέρας.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις