Oλυμπιακός, ΠΑΟΚ και Άρης μαθαίνουν αντιπάλους

Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2022 09:59
UPD:14:39
REUTERS/MURAD SEZER
A- A A+

Μετά το «4Χ4» της Εθνικής Ελλάδος και την άνοδο στην δεύτερη κατηγορία του Nations League το ενδιαφέρον του ελληνικού ποδοσφαίρου στρέφεται στη σημερινή κλήρωση για το Champions και το Conference League, όπου θα συμμετάσχουν ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και ο Άρης.

Οι «ερυθρόλευκοι» ως πρωταθλητές Ελλάδος μπαίνουν στη κληρωτίδα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Η διαδικασία θα ξεκινήσει στις 13:00 και ο αντίπαλος της ομάδας του Πέντρο Μαρτίνς θα προκύψει από τις παρακάτω ομάδες:

  • Μάριμπορ (Σλοβενία)-Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ (Λευκορωσία)
  • Ντουντελάνζ (Λουξεμβούργο)-Τίρανα (Αλβανία)
  • Μακάμπι Χάιφα

Στις 14:00 θα πάρει σειρά ο ΠΑΟΚ και ο Άρης στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League. Ο «δικέφαλος του βορρά» θα βρει απέναντί του μία εκ των:

Τζουργκάρντεν (Σουηδία), Φλοριάνα (Μάλτα) ή Πετροκούμπ (Μολδαβία), Λέφσκι Σόφιας (Βουλγαρία), Ακαδημία Πούσκας (Ουγγαρία), Ρασίνγκ Ουνιόν (Λουξεμβούργο).

Όσον αφορά τους «κίτρινους» θα κληρωθούν με μία εκ των: 

Μακάμπι Νετάνια (Ισραήλ), Μπότεφ Πλόβντιβ (Βουλγαρία), Γκαμπάλα (Αζερμπαϊτζάν), Γκόμελ (Λευκορωσία) και τη νικήτρια του ζευγαριού Γκζίρα Γιουνάιτεντ (Μάλτα) - Ατλέτικ Εσκάλντες (Ανδόρα).

Υπενθυμίζουμε πως ο Παναθηναϊκός λόγω της κατάκτησης του Κυπέλλου ξεκινά από τον τρίτο προκριματικό γύρο και η κλήρωση θα γίνει στα μέσα Ιουλίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις