Σκληρή απάντηση Π. Ψωμιάδη στον εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ

«Με
Τετάρτη, 19 Νοεμβρίου 2008 11:53
UPD:12:02
A- A A+

«Η σκευωρία αποκαλύπτεται μέρα με τη μέρα. Το σχέδιο είναι σαφές: πρέπει οπωσδήποτε να μπλέξουμε τον Καραμανλή», τόνισε σήμερα ο νομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης, δίνοντας παράλληλα σκληρή απάντηση στον εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ, Γ. Παπακωνσταντίνου για όσα ανέφερε χθες http://www.naftemporiki.gr/news/static/08/11/19/1593611.htm .

«Φαίνεται ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου ήταν πολύ μικρός και δεν θυμάται τα "δωράκια των 500.000", τα πάμπερς, το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου, το σκάνδαλο του Κτηματολογίου, τα οπλικά συστήματα. Γι’ αυτό φαντασιώνεται σήμερα το αδιάφθορο ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ που καλλιέργησε τις μίζες και εξέθρεψε τα λαμόγια στη δεκαετία του ’90, όπως εύκολα μαρτυρούν τα δημοσιεύματα της εποχής. Όμως η σκευωρία αποκαλύπτεται μέρα με τη μέρα. Το σχέδιο είναι σαφές: πρέπει οπωσδήποτε να μπλέξουμε τον Καραμανλή», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο κ. Ψωμιάδης και συμπλήρωσε λέγοντας:

«Βιάστηκε να πανηγυρίσει ο κ. Παπακωνσταντίνου για τις στημένες καταθέσεις και τα κατευθυνόμενα ψεύδη που καταρρέουν μέρα με τη μέρα. Και μετά τον Καραμανλή ο κ. Παπακωνσταντίνου και το ΠΑΣΟΚ έχουν βάλει στο στόχαστρο τη Θεσσαλονίκη. Αφού την εγκατέλειψαν επί 20 χρόνια, δυστυχώς, δείχνουν ότι αντιλαμβάνονται τη Θεσσαλονίκη ως παρακράτος, παρέες, εκβιαστές, κλέφτες και λωποδύτες, αδιαφορώντας για τους πολίτες και τα προβλήματά τους. Όμως με "μαϊμού" αντιπολίτευση δεν εκβιάζεται η ψήφος των πολιτών».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή