«Ρελάνς» για Έρικσεν η Μπρέντφορντ, στο «κόλπο» Γιουνάιτεντ και Τότεναμ

Κυριακή, 12 Ιουνίου 2022 17:30
UPD:13/06/2022 00:01
Pool via REUTERS/HANNAH MCKAY
A- A A+

Ό,τι περνάει από το χέρι της θα κάνει η Μπρέντφορντ ώστε να κρατήσει και τη νέα χρονιά στο ρόστερ της τον Κρίστιαν Έρικσεν.

Ο Έρικσεν μοιάζει να βρίσκει για τα καλά τα πατήματά του έναν χρόνο μετά το τρομακτικό καρδιακό επεισόδιό του και οι «Μέλισσες» το αναγνωρίζουν.

Ο Δανός αναγκάστηκε να φύγει το καλοκαίρι από την Ίντερ, αφού οι κανονισμοί του ιταλικού πρωταθλήματος δεν επιτρέπουν στους ποδοσφαιριστές να αγωνίζονται με βηματοδότη, κι επέστρεψε στην Αγγλία για λογαριασμό της Μπρέντφορντ.

Επέστρεψε στο χορτάρι στις 26 Φεβρουαρίου και έκτοτε μετρά 1 γκολ και 4 ασίστ σε 11 παιχνίδια, έχοντας πραγματοποιήσει εν γένει εξαιρετικές εμφανίσεις.

Γι΄ αυτό, η ομάδα του Τόμας Φρανκ δείχνει αποφασισμένη να τα βάλει με τους οικονομικά ισχυρότερους συλλόγους που αναμένεται να διεκδικήσουν την υπογραφή του, παρότι αρχικά δεν είχε κάνει πρόταση ανανέωσης.

Ενδιαφέρον για την περίπτωση του Έρικσεν έχει δείξει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που έχει βρει… χώρο στο ρόστερ λόγω των αποχωρήσεων των Λίνγκαρντ και Μάτα, πιστεύει στις δυνατότητες του 30χρονου και ενδέχεται να πραγματοποιήσει επίσημη προσφορά.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Έρικσεν βρίσκεται και στην λίστα της Τότεναμ του Αντόνιο Κόντε. Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός πέρασε στο Λονδίνο και τους «Πετεινούς» την καλύτερη ποδοσφαιρική του περίοδο (2013-2020), πετυχαίνοντας 69 γκολ και μοιράζοντας 90 ασίστ σε 304 αγώνες. Επιπλέον, αγωνίστηκε υπό τις οδηγίες του Αντόνιο Κόντε σε 60 παιχνίδια με την φανέλα της Ίντερ.

Έτσι, είναι βέβαιο πως ο Δανός δεν περνά απαρατήρητος από την Τότεναμ που θέλει ούτως ή άλλως να ενισχυθεί περαιτέρω, ώστε να διεκδικήσει με αξιώσεις πράγματα σε Τσάμπιονς Λιγκ και Αγγλικό Πρωτάθλημα.  

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις