Ο Χόφμαν ισχυρίζεται πως η Σάντερλαντ τον ανάγκασε να παίξει με κορωνοϊό

Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2022 16:46
UPD:16:50
REUTERS/Lee Smith
A- A A+

Βολές έναντι της Σάντερλαντ εξαπέλυσε ο τερματοφύλακας της Μπάγερν Μονάχου, Ρον Θόρμπεν Χόφμαν. Ο 23χρονος πορτιέρε πέρασε την σεζόν ως δανεικός στον αγγλικό σύλλογο, έχοντας φανέλα βασικού στο μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν στην League 1.

Η σχέση του με τις «Μαυρόγατες» όμως, φαίνεται πως έχει χαλάσει για τα καλά. Ο Χόφμαν έκανε δηλώσεις στην «Bild», κατηγορώντας τον αγγλικό σύλλογο πως τον ανάγκασε να αγωνιστεί παρότι ήταν θετικός στον κορωνοϊό.

«Όταν επέστρεψα μετά από 7 ημέρες σε καραντίνα, γύρισα απευθείας στην ενδεκάδα. Έκανα ένα τεστ που ήταν θετικό. Έπρεπε να παίξω με κορωνοϊό. Δεν ήμουν σε καλή φυσική κατάσταση, όμως η ομάδα με ήθελε πιο σκληρό», είπε στην «Bild» ο Γερμανός.

Η ομάδα διέψευσε την καταγγελία του Χόφμαν: «Η Σάντερλαντ διαψεύδει κατηγορηματικά τις κατηγορίες που δημοσιεύτηκαν νωρίτερα στην Bild. Το ρεπορτάζ περιέχει έναν αριθμό από λάθη και ανακρίβειες σχετικά με τον Ρον Θόρμπεν Χόφμαν. Η ομάδα έχει επικοινωνήσει με τους εκπροσώπους του παίκτη για να διευκρινίσουν τα σχόλια που έκανε ο παίκτης».

«Η Σάντερλαντ συμμορφώθηκε απόλυτα με τις οδηγίες και τα πρωτόκολλα της EFL και της κυβέρνησης κατά την διάρκεια της πανδημίας του COVID-19 και συνεχίζει να εξασφαλίζει την υγεία του προσωπικού της σε όλες τις περιόδους», ανέφερε η ανακοίνωση της νεοφώτιστης στην Τσάμπιονσιπ ομάδας. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις