Εύσημα Θεοδωρικάκου για την κατάσχεση κοκαΐνης και τη σύλληψη για παιδική πορνογραφία

Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2022 15:44
UPD:15:52
INTIME NEWS/ΧΗΡΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ
A- A A+

Την ικανοποίησή του για την αποτελεσματικότητα που επέδειξαν οι αστυνομικές αρχές με την κατάσχεση 300 κιλών κοκαΐνης στη Θεσσαλονίκη και τη σύλληψη μέλους κυκλώματος παιδικής πορνογραφίας εκφράζει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, με αναρτήσεις του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

«Δύο σπουδαίες επιτυχίες της ΕΛΑΣ: Σύλληψη 43χρονου για κατοχή 2,5 εκατ. αρχείων πορνογραφικού υλικού και κατάσχεση 300 κιλών κοκαΐνης στη Θεσσαλονίκη. Συνεχίζουμε δυναμικά με πράξεις για την ασφάλεια των πολιτών» αναφέρει συγκεκριμένα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, οι τέσσερις συλληφθέντες για το φορτίο των 300 κιλών κοκαϊνης που κατασχέθηκε το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη παραπέμφθηκαν να απολογηθούν στον 4ο ειδικό ανακριτή. Προηγουμένως ο εισαγγελέας άσκησε εις βάρος τους ποινική δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, υπό τη μορφή της εισαγωγής, μεταφοράς και κατοχής, κατ΄ επάγγελμα και κατά συναυτουργία, όπως επίσης για συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

Τα δύο παραπάνω αδικήματα είναι σε βαθμό κακουργήματος, ενώ επιπλέον η δίωξη αφορά τα πλημμελήματα της οπλοκατοχής και (κατά περίπτωση) της βίας κατά αστυνομικών υπαλλήλων. Οι συλληφθέντες, όλοι Άγγλοι υπήκοοι, ζήτησαν και πήραν προθεσμία και θα απολογηθούν την ερχόμενη Τετάρτη και παραμένουν υπό κράτηση.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή