«Ονειρεύεται» Μπερνάρντο Σίλβα η Μπαρτσελόνα

Πέμπτη, 09 Ιουνίου 2022 17:14
UPD:17:18
REUTERS/MARCELO DEL POZO
A- A A+

 Τη δύσκολη περίπτωση του Μπερνάρντο Σίλβα εξετάζει η Μπαρτσελόνα, μετά από εισήγηση του Τσάβι.

Ο Ισπανός προπονητής εκτιμά ιδιαίτερα τις ικανότητες του Σίλβα κι έχει ζητήσει από τη διοίκηση να ξεκινήσει τις διερευνητικές επαφές.

Έτσι, το όνομα του ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Σίτι φαίνεται πως ήταν αυτό που συζητήθηκε κατά κύριο λόγο στην χθεσινή συνάντηση της διοίκησης των Μπλαουγκράνα με τον «super agent», Χόρχε Μέντες.

Η περίπτωση του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού είναι όμως ιδιαίτερα δύσκολη, δεδομένης της εκτίμησης που του τρέφει ο Πεπ Γκουαρντιόλα, της αξίωσης των «Πολιτών» και των οικονομικών προβλημάτων της Μπαρτσελόνα.

Γι΄ αυτόν το λόγο, η περίπτωση του Σίλβα ενδέχεται να έχει άμεση εξάρτηση από την κατάληξη της υπόθεσης της μεταγραφής του Ντε Γιονγκ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι «Μπλαουγκράνα» θέλουν ξεκάθαρα να πουλήσουν τον Ολλανδό, παρά τις προθέσεις παραμονής του ιδίου, καθώς το χρηματικό αντίτιμο που προτίθενται να καταβάλουν οι «Κόκκινοι Διάβολοι» θα έλυνε τα χέρια του Τσάβι και της διοίκησης σχετικά με τον μεταγραφικό σχεδιασμό της νέας σεζόν.

Έτσι, η ενδεχόμενη πώληση του Ντε Γιονγκ θα έβαζε σε ρεαλιστικό πλαίσιο τα «όνειρα» των Καταλανών για τον Μπερνάρντο Σίλβα, χωρίς αυτό να σημαίνει όμως πως η περίπτωσή του θα γινόταν εύκολη.

Στη χθεσινή συνάντηση συζητήθηκε και το όνομα του Νίκο Γκονζάλεθ, με την Μπαρτσελόνα να ξεκαθαρίζει πως σκοπεύει να κρατήσει στο ρόστερ τον παίκτη, παρά τις «σειρήνες» που ηχούν από άλλα κλαμπ

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις