Επίθεση Ευ. Αντώναρου στον Γ. Παπακωνσταντίνου, διάψευση για τον Γ. Αγγέλου

Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου 2008 14:51
A- A A+

Δριμύτατη επίθεση στον εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ για τη συνάντησή του με τον επιχειρηματία Αθανάσιο Πάπιστα εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατά την ενημερώση των πολιτικών συντακτών. Παράλληλα, διέψευσε κατάθεση που συνδέει το μοναχό Αρσένιο με τον κ. Γιάννη Αγγέλου.

Πιο αναλυτικά, ο κ. Ευάγγελος Αντώναρος έκανε λόγο για τεράστιο πολιτικό και ηθικό θέμα, αφού, όπως ανέφερε, κορυφαίο στέλεχος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν ενήμερο για την ύπαρξη ενός dvd εκβιασμού.

«Τι κάνει; Αντί να πάει να πει όσα στοιχεία έχει στον εισαγγελέα - υπενθυμίζω ότι είναι και βουλευτής - αποκρύπτει όσα ξέρει για πολύ καιρό, για δύο μήνες. Συγκατανεύει, συναινεί στην κλήτευση μαρτύρων που αποδεικνύεται ότι είναι ψευδομάρτυρες, ότι ανήκουν σε περίεργο εσμό ανθρώπων, που έχουν άμεση σχέση με το dvd του εκβιασμού» ανέφερε.

Τόνισε ακόμη πως περιμένει απάντηση στο ερώτημα τι συνδέει τον κ. Παπακωνσταντίνου με τον κ. Πάπιστα, κάνοντας λόγο για «κοινή ένοχη σιωπή».

Ερωτηθείς αν το θέμα αγγίζει τον ίδιο τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, απάντησε: «Εγώ θέτω το ερώτημα. Δεν ήξερε τίποτα ο κ. Παπανδρέου; Ούτε αφού έκανε την κατάθεσή της η αποδεδειγμένα αναξιόπιστη μάρτυρας κα Σωτηροπούλου και αφού έσπευσαν στελέχη του ΠΑΣΟΚ να επιχαίρουν; Ούτε τότε δεν ήξερε για το dvd του εκβιασμού που έχει ομολογήσει ότι γνώριζε ο εκπρόσωπός του;».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή