Χειρουργήθηκε ο Ζβέρεφ και δήλωσε πως θα επιστρέψει πιο δυνατός

Τετάρτη, 08 Ιουνίου 2022 09:47
UPD:09:55
REUTERS/YVES HERMAN
A- A A+

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ δεν γλίτωσε τελικά την επέμβαση στον τραυματισμένο του αστράγαλο. Ο Γερμανός τενίστας ενημέρωσε μέσα από τα social media πως πέρασε την πόρτα του χειρουργείου, κάτι που σημαίνει ότι εκτός από το Wimbledon, είναι πιθανό να χάσει και το US Open. Ο Ζβέρεφ ενημέρωσε τους ακολούθούς του πως  η εγχείρηση ήταν η καλύτερη δυνατή επιλογή για το πόδι του και ξεκαθάρισε πως θα επιστρέψει πιο δυνατός στα γήπεδα.

«Όλοι κάνουμε το δικό μας ταξίδι στη ζωή. Αυτό είναι μέρος του δικού μου ταξιδιού. Την επόμενη εβδομάδα θα ανεβώ στο Νο.2 του κόσμου, αλλά αυτό το πρωί έκανα εγχείρηση. Μετά από τις νέες εξετάσεις που έκανα στη Γερμανία, πήρα την επιβεβαίωση πως οι τρεις πλάγιοι σύνδεσμοι στον δεξιό μου αστράγαλο είχαν σκιστεί. 

Για να επιστρέψω στο tour το γρηγορότερο δυνατόν, για να διασφαλίσω ότι όλοι οι σύνδεσμοι θα επουλωθούν σωστά και για να ανακτήσω την πλήρη σταθερότητα στον αστράγαλό μου, η χειρουργική επέμβαση ήταν η καλύτερη επιλογή. Τώρα ξεκινάει η αποθεραπεία και θα κάνω τα πάντα για να επιστρέψω πιο δυνατός από ποτέ» ανέφερε ο Ζβέρεφ.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις