Αλ. Τσίπρας: Από το Μαξίμου οι διαρροές για εκλογές - Με ανησυχεί τι θα παραλάβουμε ξανά

Τρίτη, 07 Ιουνίου 2022 17:40
UPD:17:45
Eurokinissi/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

«Είναι οξύμωρο, αλλά οι διαρροές για πρόωρες εκλογές προέρχονται από το Μέγαρο Μαξίμου, στο οποίο κάτοικος είναι ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος τις διαψεύδει» δηλώνει, μέσω twitter, ο Αλέξης Τσίπρας. «Κάπως πρέπει να συνεννοηθούν μεταξύ τους. Εμείς βιαζόμαστε γιατί ένα πράγμα με ανησυχεί: τι θα παραλάβουμε ξανά…» συμπληρώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Σε άλλες σημερινές αναρτήσεις του, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αναφερόμενος στην πανδημία, επισημαίνει πως «χάσαμε 30.000 συμπολίτες μας. Ήμασταν οι χειρότεροι στην Ευρώπη σε θανάτους ανά εκατομμύριο πληθυσμού. Τον Μάρτιο είχαμε υπερβάλλουσα θνησιμότητα 31%, έναντι 5,8% που ήταν ο ευρωπαϊκός μέσος όρος. Οι αριθμοί για τη διαχείριση της πανδημίας μιλούν από μόνοι τους» σημειώνει.

Σε τρίτο tweet του, ο κ. Τσίπρας υπογραμμίζει: «Αν ερχόμουν και σας έλεγα ότι πρέπει να δώσουμε 3 δισ. για αμυντικές δαπάνες, δε θα μου λέγατε "πού τα βρήκες τα λεφτά". Γιατί όταν μιλάμε για τη δημόσια υγεία, πάντοτε υπάρχει αυτή η ερώτηση; Δεν ήταν ένας "πόλεμος" αυτός που ζήσαμε για δύο χρόνια με 30.000 νεκρούς;» διερωτάται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή