Ο αγγλικός Τύπος βλέπει τον Σαλάχ στην Μπαρτσελόνα

Τρίτη, 07 Ιουνίου 2022 13:14
UPD:13:15
REUTERS/PETER POWELL
A- A A+

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ θα φορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον και η αγγλική Mirror είναι σίγουρη για αυτό.

Η εφημερίδα κάνει λόγο γι΄ αναμονή στον οίκο των «Μπλαουγκράνα», για έναν παίκτη που θα απελευθερωθεί από τη Λίβερπουλ με ελεύθερη μεταγραφή το καλοκαίρι του 2023, μετά τη λήξη του συμβολαίου που τον δεσμεύει με τους Reds για ένα χρόνο.

Στο τέλος του τελικού του Champions League μεταξύ Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης, ο Σαλάχ είχε μιλήσει για το μέλλον του με αυτούς τους όρους:

«Δεν θέλω να μιλήσω για το συμβόλαιο τώρα, σίγουρα θα μείνω την επόμενη σεζόν, αυτό είναι ξεκάθαρο», τόνισε, αναβάλλοντας κάθε συζήτηση για το συμβόλαιο που τον δένει με την ομάδα του Άνφιλντ.

Στην Αγγλία δεν έχουν καμία αμφιβολία ότι ο Σαλάχ, αφού παίξει άλλη μια σεζόν για τον Κλοπ, θα πετάξει στην Ισπανία για να εμφανιστεί στην ισπανική Λίγκα. Ωστόσο, μένει να δούμε σε τι οικονομική κατάσταση θα είναι η υπερχρεωμένη Μπαρτσελόνα.

Οι Καταλανοί βρίσκονται σε μια αρκετά περίπλοκη οικονομική και χρηματοοικονομική κατάσταση και προς το παρόν δεν μπορεί να εγγράψει νέους παίκτες, καθώς πρέπει να συμμορφωθεί με τους κανόνες για το ανώτατο όριο αποδοχών της La Liga.

Ως εκ τούτου, στην αναμονή για την ένταξή τους στο σύλλογο βρίσκονται - μεταξύ άλλων - ο πρώην Μιλανέζος Φρανκ Κεσί και ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Ωστόσο, προτού δημιουργήσει χώρο για είσοδο, ο καταλανικός σύλλογος θα πρέπει να εργαστεί σε πωλήσεις ποδοσφαιριστών, που θα μπορούσαν έτσι να ανοίξουν την πόρτα σε νέες μεταγραφές.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις