Υπεραμύνεται των χειρισμών του ο Γ. Παπακωνσταντίνου

Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου 2008 19:54
A- A A+

Υπεραμύνθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ των χειρισμών του σχετικά με τη συνάντησή που είχε με τον επιχειρηματία Αθανάσιο Πάπιστα, υπογραμμίζοντας πως νιώθει ότι έκανε το απολύτως σωστό. Σημείωσε ακόμη πως αν συνέβαινε αυτό σήμερα και γνώριζε αυτά που ξέρει σήμερα, δεν θα τον συναντούσε.

Παράλληλα καταλόγισε στην κυβέρνηση απόπειρα αποπροσανατολισμού και πρόσθεσε πως τον καλύπτει απόλυτα και η σχετική αποστροφή του κ. Γιώργου Παπανδρέου στην Ολομέλεια της Βουλής.

Πιο αναλυτικά, απαντώντας σε ερωτήσεις κοινοβουλευτικών συντακτών και συγκεκριμένα αν είχε καταλάβει για ποια υπόθεση μιλούσε ο κ. Πάπιστας, σημείωσε: «Από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα υπέθεσα ότι αφορούσε το Βατοπαίδι. Δεν μου το είπε εκείνος, το υπέθεσα αργότερα. Μου είπε ότι τον εκβίαζαν και ότι έχει υλικό που το αποδεικνύει. Δεν είπε ονόματα. Αμέσως έκοψα τη συζήτηση και του είπα δεν είμαι αρμόδιος, πήγαινε στον εισαγγελέα».

Στην ερώτηση γιατί δεν γνωστοποίησε το γεγονός, ο κ. Παπακωνσταντίνου απάντησε: «Πριν δυο μήνες δεν υπήρχε η Εξεταστική Επιτροπή. Δεν το είχα συνδυάσει τότε με την εταιρία «Ανθεμιάς», του κ. Πάπιστα. Βλέπω το βίντεο στον ΑΝΤ1. Ξαφνικά τότε μου δημιουργούνται οι πρώτοι συνειρμοί. Δεν ήμουν σίγουρος ότι σε αυτό αναφερόταν. Δεν μπορούσα να βγω δημόσια να πω κάτι τέτοιο. Θεσμικά έκανα το σωστό. Δεν είχα καμιά δουλειά να μπλέξω με τα πίτουρα. Δεν είμαι ντέντεκτιβ ή Σέρλοκ Χολμς. Θεωρώ ότι έκανα απολύτως το σωστό».

Ερωτηθείς γιατί δεν το είπε την Παρασκευή, μόλις είδε το βίντεο, υποστήριξε πως δεν θα άλλαζε κάτι. «Μπορεί να λέγανε τώρα το είπε που είδε το βίντεο».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή