O Kάρλος Τέβες κρέμασε τα παπούτσια του

Σάββατο, 04 Ιουνίου 2022 10:43
UPD:10:47
Pool via REUTERS/MARCELO ENDELLI
A- A A+

Τέλος εποχής για έναν από τους σπουδαιότερους Αργεντίνους επιθετικούς της τελευταίας εικοσαετίας. Ο Κάρλος Τέβες σε ηλικία 38 ετών και ενώ εδώ και ένα χρόνο δεν είχε ομάδα, ανακοίνωσε πως οριστικά και αμετάκλητα κρεμάει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Ο ''Απάτσι'' όλο αυτό το διάστημα δέχθηκε πολλές προσφορές, ωστόσο, όπως ξεκαθάρισε ο ίδιος, ο θάνατος του θείου του ,που ήταν και ο θετός του πατέρας, του στέρησε κάθε κίνητρο για να συνεχίσει την πορεία του στο ποδόσφαιρο.

"Σταματάω το ποδόσφαιρο, είναι επίσημο. Μου προσέφεραν πολλά πράγματα, ακόμη και από τις ΗΠΑ. Αλλά αυτό είναι, τα έχω δώσει όλα. Το να παίζω την τελευταία χρονιά ήταν δύσκολο, αλλά μπορούσα να δω τον πατέρα μου. Σταμάτησα να παίζω γιατί έχασα τον Νο1 οπαδό μου. Πήρα την απόφαση να γίνω προπονητής. Είμαι ενθουσιασμένος, βλέπω τον ποδοσφαιριστή πιο ανθρώπινα. Ονειρεύομαι να αναλάβω την Μπόκα, ανατρίχιαζα όταν έπαιζα εκεί".

Ο Τέβες φόρεσε τις φανέλες των: Μπόκα Τζούνιορς, Κορίνθιανς, Γουέστ Χαμ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σίτι, Γιουβέντους, Σανγκάι Σενχούα ενώ με την Εθνική Αργεντινής είχε 76 συμμετοχές, 13 γκολ και ένα χρυσό μετάλλιο από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις