Συνεχίζεται η φραστική διαμάχη Αντώναρου - Παπακωνσταντίνου

Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2008 16:36
A- A A+

Συνεχίζεται και σήμερα η φραστική διαμάχη του κυβερνητικού εκπροσώπου Ευάγγελου Αντώναρου με τον εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, με αφορμή την προ δύο μηνών συνάντηση του κ. Παπακωνσταντίνου με τον επιχειρηματία Αθανάσιο Πάπιστα.

Ο κ. Αντώναρος επισημαίνει ότι οι ερωτήσεις για «αυτό το πελώριο ηθικό και πολιτικό θέμα» παραμένουν και ότι «ικανοποιητικές απαντήσεις δεν έχουν έρθει» ακόμα.

Κάνει μάλιστα λόγο για «κοινό ένοχο μυστικό, που δείχνει να μοιράζεται ο εκπρόσωπος του κ. Παπανδρέου με τον συντοπίτη του επιχειρηματία» και προσθέτει: «Τα κενά σε όσα έχει πει ο κ. Παπακωνσταντίνου είναι πολλά».

Από την πλευρά του, ο κ. Παπακωνσταντίνου εξαπολύει δριμύτατη επίθεση προς τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, παρομοιάζοντάς τον με «σουπιά που πετάει μελάνι», ενώ τον κατηγορεί για χρήση «υπονοούμενων και μισόλογων».

«Όσο και να προσπαθεί ο λαλίστατος εκπρόσωπος του κ. Καραμανλή δεν θα καταφέρει να αποπροσανατολίσει και να μεταφέρει τη συζήτηση αλλού, δεν θα καταφέρει να απαξιώσει την Εξεταστική Επιτροπή», υπογραμμίζει ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ και καταλήγει: «Δεν θα καταφέρει να αποκρύψει τα ήδη συντριπτικά στοιχεία τα οποία τεκμηριώνουν τις ευθύνες της Νέας Δημοκρατίας και της κυβέρνησης για το τεράστιο αυτό σκάνδαλο με την πρωτοφανή ζημία του Δημοσίου».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή