Διευκρινίσεις δικηγορικής εταιρείας περί εμπλοκής της στην υπόθεση Βατοπεδίου

Κυριακή, 23 Νοεμβρίου 2008 10:24
UPD:10:55
A- A A+

Διευκρινίσεις αναφορικά με δημοσιεύματα περί εμπλοκής της στην υπόθεσης της Μονής Βατοπεδίου, δίνει με ανακοίνωσή της η δικηγορική εταιρεία «Φώτης Κρεμμύδας-Φίλιππος Δωρής και Συνεργάτες».

«Η σχέση μας με την Ι.Μονή Βατοπαιδίου υφίσταται από την 26η Μαρτίου 2008 και έχει αμιγώς χαρακτήρα παροχής υπηρεσιών προς αυτήν ως δικηγόρων της στην υπόθεση των ιδιοκτησιακών δικαιωμάτων της στη λίμνη Βιστωνίδα και στις παραλίμνιες περιοχές και της ανταλλαγής τους με ακίνητα του δημοσίου», τονίζει η δικηγορική εταιρεία στην ανακοίνωσή της.

«Το δικηγορικό μας γραφείο -προθέτει- σε όλη τη διάρκεια της μακράς του ιστορίας έχει προσφέρει πολλές φορές τις υπηρεσίες για τη σύσταση εταιριών με αντικείμενο την αγορά ακινήτων» και σημειώνει πως «η τελευταία εξ' αυτών πραγματοποιήθηκε σε χρόνο που απέχει πολλά έτη πριν από την ανάληψη της υπόθεσης της Ι.Μονής Βατοπαιδίου».

«Το αντικείμενο δραστηριότητας όλων αυτών των εταιριών είναι απολύτως νόμιμο και δεν έχει καμιά σχέση με συμφέροντα της Ι.Μονής», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή