ΠΑΣΟΚ: «Πόσο κοστίζει η προπαγάνδα κ. Αλογοσκούφη;»

Κυριακή, 23 Νοεμβρίου 2008 17:32
A- A A+

«Καθαρό εμπαιγμό του λαού» χαρακτήρισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ και γενικός εισηγητής για τον Προϋπολογισμό του 2009, Χρήστος Παπουτσής, τις σημερινές ολοσέλιδες καταχωρήσεις του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών στον Τύπο για τον Προϋπολογισμό του 2009.

«Σε πλήρη απόγνωση και απελπισία η κυβέρνηση επιχειρεί να εμφανίσει την αποτυχία της δημοσιονομικής και οικονομικής της πολιτικής ως αποτέλεσμα της διεθνούς κρίσης. Επιχειρεί να εμφανισθεί ως εγγυητής της προοπτικής της ελληνικής οικονομίας», την ώρα που «ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών αποκρύπτει από τη Βουλή τα στοιχεία εκτέλεσης του Προϋπολογισμού 2008 από τον Ιούνιο μέχρι σήμερα, γεγονός αδιαφάνειας μοναδικό για χώρα μέλος της Οικονομικής και Νομισματικής Ένωσης της Ευρώπης. Και όλα αυτά τη στιγμή που τα ελληνικά νοικοκυριά, η αγορά και ιδιαίτερα οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν πρωτοφανή αδιέξοδα και μεγάλη ανασφάλεια για το αύριο», υπογραμμίζει ο κ. Παπούτσης και προσθέτει:

«Αλήθεια πόσο κοστίζει αυτή η προπαγάνδα κύριε Αλογοσκούφη;»

Αύριο στις 10.45, ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών θα είναι ομιλητής σε ημερίδα που διοργανώνει η εφημερίδα «Απογευματινή» με θέμα: «Ελλάς - Γαλλία: Θεσμοί και Πολιτική», στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.

Στις 13.30 θα μιλήσει στο συνέδριο του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου «Η ώρα της ελληνικής οικονομίας», που πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο Intercontinental.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή