Έλον Μασκ: Δεν γίνεσαι ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο ακούγοντας τι λέει η μαμά

Τετάρτη, 01 Ιουνίου 2022 18:20
UPD:19:18
REUTERS/ANDREW KELLY
A- A A+

Δεν γίνεσαι ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο ακούγοντας τι λέει η μαμά. Ή τουλάχιστον αυτό, φάινεται ότι ισχύει για τον Έλον Μασκ.

Ο μεγιστάνας της τεχνολογία και ιδιοκτήτης της Tesla Motors και της SpaceX, αλλά τις τελευταίες εβδομάδες, φλερτάρει με την ιδέα να προσθέσει στο βιογραφικό του  την ιδιότητα του ιδιοκτήτη του Twitter. 

«Να κάνει ότι θέλει» λέει η 73χρονη  Μέι Μάσκ, αφού όπως αποκάλυψε στην τηλεοπτική εκπομπή « Today With Hoda & Jenna» σε αντίστοιχη περίπτωση που είπε την γνώμη της δεν εισακούστηκε.

 «Του είπα να μην κάνει ηλεκτρικό αυτοκίνητο, ούτε και πυραύλους αλλα δεν με άκουσε», ανέφερε διευκρινίζοντας πως αυτό που την απασχολεί είνα να μην κουράζεται

«Δούλεψε τόσο σκληρά, χρειαζόταν ένα διάλειμμα», εξήγησε. «Και θέλει να αναλάβει ηλιακή ενέργεια και ηλεκτρικά αυτοκίνητα και πυραύλους. Και είπα, απλώς διάλεξε ένα για να μην δουλεύεις τόσο σκληρά». 

 «Και ξαφνικά ήθελε να ασχοληθεί με ηλιακή ενέργεια και ηλεκτρικά αυτοκίνητα και πυραύλους. Του είπα, απλώς επίλεξε ένα για να μην δουλεύεις τόσο πολύ».

Η Μέι Μασκ, πρώην μοντέλο, εκτός από τον Έλον,  έχει επίσης έναν 49χρονο γιο, τον Κίμπαλ και μια 47χρονη κόρη, την Τόσκα, που απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της, Έρρολ Μασ

Σήμερα, ο Μασκ απασχόλησε την επικαιρότητα με το mail που έστειλε στο προσσωπικό του, όπου ξεκαθαρίζει πώς δεν θα γίνεται αποδεκτή πλέον η τηλεργασια:«όποιος θέλει να εργάζεται  θα πρέπει να βρίσκεται στο γραφείο για τουλάχιστον (και εννοώ τουλάχιστον ) 40 ώρες την εβδομάδα ή να αποχωρήσει από την Tesla».

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή