Ενδιαφέρον Ολυμπιακού για Βιεϊρά

Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2008 12:54
A- A A+

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Γάλλου μέσου της Ιντερ, Πατρίκ Βιεϊρά, φέρεται να έχει εκδηλώσει ο Ολυμπιακός σύμφωνα με ιταλικά και γαλλικά δημοσιεύματα. Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής είναι δυσαρεστημενος λόγω του παραγκωνισμού του από την αρχική ενδεκάδα και σκέφτεται να φύγει από το Μιλάνο.

«Σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο, ο μέσος της Ίντερ σκέφτεται σοβαρά την προοπτική της Πρέμιερ Λιγκ, όπου τον παρακολουθούν οι Σάντερλαντ, Πόρτσμουθ και Μάντσεστερ Σίτι, ενώ τις τελευταίες ώρες έχει εμφανιστεί στο προσκήνιο και ο Ολυμπιακός», αναφέρει ιταλική ιστοσελίδα και επισημαίνει:

Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για το μέσο της Ιντερ Πατρίκ Βιεϊρά. Ο γάλλος ποδοσφαιριστής είναι δυσαρεστημενος λόγω του παραγκωνισμού του από την αρχική ενδεκάδα και σκέφεται να αποχωρίσει από το Μιλάνο.

«Ο Βιεϊρά έχει συμβόλαιο μέχρι το 2010, και παρά τις προσπάθειες της Ίντερ να έρθει σε συμφωνία μαζί του για ανανέωση -ώστε να βγει κερδισμένη σε περίπτωση μελλοντικής πώλησης-, δεν φαίνεται διατεθειμένος να ανανεώσει τους γαμήλιους όρκους του με τον σύλλογο της οδού Ντουρίνι».

«Τις τελευταίες ώρες, όπως γράφουν οι μεγαλύτερες γαλλικές εφημερίδες, για τον Βιεϊρά έχει εκδηλώσει ήδη ενδιαφέρον ο Ολυμπιακός. Μπορεί ο συγκεκριμένος σύλλογος να μην έχει την αίγλη των αντίστοιχων αγγλικών, όμως ίσως αποτελέσει ένα καλό κίνητρο για τον Βιεϊρά να αναβάλλει εκ νέου τις συζητήσεις του με τους ανθρώπους της Ίντερ για την υπογραφή του νέου του συμβολαίου», υπογραμμίζει το εν λόγω δημοσίευμα.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις