Θ. Πάγκαλος: «Σκαμπίλι στη Βουλή από έναν ανεκδιήγητο τύπο»

Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2008 14:41
A- A A+

Την έντονη αντίδραση του ΠΑΣΟΚ προκάλεσε η στάση των μοναχών Εφραίμ και Αρσένιου, οι οποίοι αρνήθηκαν να καταθέσουν στην Εξεταστική Επιτροπή για την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου.

Μιλώντας στον ρ/σ Alpha 9,89 o βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Θεόδωρος Πάγκαλος χαρακτήρισε απαράδεκτο το γεγονός ότι ο Εφραίμ και ο Αρσένιος έφυγαν. «Βλέπετε πόσο δίκαιο είχε το ΠΑΣΟΚ που ζητούσε προανακριτική επιτροπή; Αν υπήρχε προανακριτική δεν θα είχαμε αυτό το δίλλημα και δεν θα έτρωγε αυτό το σκαμπίλι η Βουλή από αυτόν τον ανεκδιήγητο τύπο». «Ακόμα και τελείως αθώος να ήταν, τέτοια συμπεριφορά δεν επρεπε να γίνει ανεκτή» πρόσθεσε.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, έκανε λόγο για υποτίμηση και περιφρόνηση των θεσμών. Παράλληλα, υποστήριξε πως τις τελευταίες μέρες γίνεται μια προσπάθεια να ευτελιστεί η εξεταστική επιτροπή. «Στα μάτια του κόσμου φαίνεται ότι φτιάξαμε μια εξεταστική για να συγκαλύψουμε την αλήθεια και όχι για να αποκαλύψουμε τις πραγματικότητες που υπάρχουν» συμπλήρωσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή