ΛΑ.Ο.Σ.: Κακό προηγούμενο η άρνηση κατάθεσης Εφραίμ - Αρσενίου

Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2008 15:53
UPD:16:01
A- A A+

Η άρνηση καταθέσεως των μοναχών Εφραίμ και Αρσενίου προσβάλλει την Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής και δημιουργεί κακό προηγούμενο τόσο για τους επόμενους μάρτυρες όσο και για κάθε μελλοντική Εξεταστική Επιτροπή, εκτίμησε ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. και μέλος της Επιτροπής, Αθανάσιος Πλεύρης, σημειώνοντας παράλληλα πως με την απόφαση του προεδρείου να δεχτεί τα υπομνήματα, αποδυναμώνεται σε μεγάλο βαθμό η δυνατότητα της Εξεταστικής να ασκήσει σωστά το έργο της.

Όπως είπε ο κ. Πλεύρης, ο ΛΑ.Ο.Σ. πρότεινε να μην παραληφθούν τα υπομνήματα από το προεδρείο της Εξεταστικής χωρίς την προφορική εξέταση των μαρτύρων και για να βοηθηθεί η διαδικασία, αντιπρότεινε να κατατεθούν αυτά στη γραμματεία της Βουλής, όπως και οποιοδήποτε άλλο έγγραφο, έτσι ώστε αν υπάρχει σε αυτά κάποιο σημαντικό στοιχείο να μην χαθεί.

«Λυπούμαστε γιατί με την απόφαση του Προεδρείου να δεχτεί τα υπομνήματα αποδυναμώνεται σε μεγάλο βαθμό η δυνατότητα της εξεταστικής να ασκήσει σωστά το έργο της», κατέληξε ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή