Στον εισαγγελέα την Πέμπτη Κουκουβίνος - Σωτηροπούλου

Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2008 17:31
UPD:17:32
A- A A+

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης κλήθηκαν να καταθέσουν την προσεχή Πέμπτη, ως ύποπτοι για εκβίαση και απάτη, οι δικηγόροι Μιχάλης Κουκουβίνος και Σταματίνα Σωτηροπούλου, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης, που διενεργείται για τον εκβιασμό στην υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου.

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών, Ευάγγελος Μαδεμλής, που διενεργεί την προκαταρκτική εξέταση ύστερα από την προβολή του επίμαχου βίντεο που πρωταγωνιστεί ο κ. Κουκουβίνος και αξιολογώντας το περιεχόμενο των όλων των καταθέσεων, διαπίστωσε εμπλοκή στην υπόθεση και της κ. Σωτηροπούλου, παρά το γεγονός ότι η ίδια διατείνεται ότι δεν γνώριζε για τις «συναλλαγές» του συντρόφου της.

Οι δύο δικηγόροι αντιμετωπίζουν το ενδεχόμενο να κατηγορηθούν για τα αδικήματα της εκβίασης από κοινού σε βαθμό κακουργήματος και της μεμονωμένης απάτης από κοινού σε βαθμό πλημμελήματος.

Το δεύτερο αδίκημα αφορά μία περίπτωση ακτήμονα της Νέας Ραιδεστού που φέρεται να εξαπατήθηκε από το ζευγάρι, καθώς διεκδικούσε οικόπεδο, το οποίο τελικώς κατέληξε στη Μονή Βατοπεδίου.

Σημειώνεται ότι οι δύο δικηγόροι δεν αποκλείεται να ζητήσουν -όπως δικαιούνται- 48ωρη προθεσμία για να ετοιμάσουν τις καταθέσεις τους.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή