«Ημουν ντοπαρισμένος» ομολόγησε ο Τιμ Μοντγκόμερι

Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2008 10:31
UPD:11:10

O Αμερικανός πρώην πρωταθλητής Στίβου Τιμ Μοντγκόμερι, ομολόγησε ότι έκανε χρήση τεστοστερόνης και αυξητικής ορμόνης τέσσερις φορές τον μήνα πριν τους Αγώνες του Σίδνεϊ.

A- A A+

«Ημουν ντοπαρισμένος στους Ολυμπιακούς του Σίδνεϊ (2000)», ομολόγησε δημοσίως ο Αμερικανός πρώην πρωταθλητής του Στίβου Τιμ Μοντγκόμερι. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο «ΗΒΟ Sports» μέσα από την φυλακή, ο Αμερικανός πρώην πρωταθλητής, ομολόγησε ότι έκανε χρήση τεστοστερόνης και αυξητικής ορμόνης τέσσερις φορές τον μήνα πριν τους Αγώνες του Σίδνεϊ και παραδέχθηκε πως δεν δικαιούται το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε με την ομάδα των ΗΠΑ στα 4x100 μέτρα.

«Πριν τους Αγώνες παραβίασα τους κανονισμούς. Πήρα τεστροστερόνη και έκανα χρήση αυξητικής ορμόνης, τέσσερις φορές κάθε μήνα», δήλωσε ο Μοντγκόμερι από τη φυλακή όπου βρίσκεται, καταδικασμένος για διακίνηση ναρκωτικών και οικονομικές ατασθαλίες.

Μετά την ομολογία του Αμερικανού δεν αποκλείεται η ΔΟΕ να αφαιρέσει το χρυσό μετάλλιο από την ομάδα των ΗΠΑ, την οποία αποτελούσαν οι Μορίς Γκριν, Τζον Ντράμοντ, Μπερναρντ Ουίλιαμς, Μπράιαν Λιούις, Κένεθ Μπρόκενμπερ και Τιμ Μοντγκόμερι.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις