Αναχώρησε για Μιλάνο ο Παναθηναϊκός

Όλες οι αναμετρήσεις
Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2008 12:08
UPD:16:55
ΑΠΕ-ΜΠΕ

A- A A+

Για το Μιλάνο αναχώρησε σήμερα το πρωί η αποστολή του Παναθηναϊκού, όπου θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Ιταλίας, Ιντερ, σε έναν καθοριστικό για τη συνέχεια στο Τσάμπιονς Λιγκ αγώνα.

Τόσο οι παίκτες, όσο και ο τεχνικός των «πρασίνων», Χενκ Τεν Κάτε, δεν θέλησαν να κάνουν δηλώσεις, ωστόσο διάχυτη είναι η αισιοδοξία ότι η ομάδα μπορεί να διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα στο Μεάτσα.

Στο Μιλάνο δεν ταξίδεψαν οι Σίλβα Κλέιτον, Σωτήρη Λεοντίου και Μπράις Μουν. Ο Ολλανδός τεχνικός πήρε όλους τους υπόλοιπους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές και θα αποφασίσει επί ιταλικού εδάφους και μετά την τελευταία προπόνηση για την 18άδα του αγώνα.

Απόψε, για τους ομίλους 5 έως 8 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, στο «Ελ Μαδριγάλ» Βιγιαρεάλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση και, πλέον, θα διεκδικήσουν την πρώτη θέση του 5ου ομίλου (21:45-NOVASPORTS 1).

Στον άλλο αγώνα του ομίλου, η Ααλμποργκ και η Σέλτικ του Γιώργου Σαμαρά θα κυνηγήσουν το τρίποντο, με στόχο την τρίτη θέση, που οδηγεί στο UEFA

Στον 6o όμιλο, η Μπάγερν αντιμετωπίζει τη Στεάουα Βουκουρεστίου (21:45 NOVASPORTS 4), με στόχο να «καθαρίσει» και τυπικά την υπόθεση - πρόκριση, ενώ η Φιορεντίνα παίζει το τελευταίο της χαρτί απέναντι στη Λιόν (21:45 ΝΟVASPORTS 7).

Στον 7ο, η Αρσεναλ αντιμετωπίζει την Ντιναμό Κιέβου (21:45 ΝΟVASPORTS 3) και με νίκη θα βρεθεί και τυπικά στην επόμενη φάση, ενώ στην Κωνσταντινούπολη η Φενερμπαχτσέ υποδέχεται την Πόρτο, με τους «δράκους» να είναι οι άμεσα ενδιαφερόμενοι του αγώνα, καθώς οι Τούρκοι έχουν ήδη αποκλειστεί.

Στον 8ο όμιλο, τέλος, η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μπάτε Μπορίσοφ (21:45 ΝΟVASPORTS 2) και, μετά την εντός έδρας ήττα από τη Γιουβέντους, χρειάζεται πάση θυσία τη νίκη, ενώ στο άλλο παιχνίδι η Ζενίτ αντιμετωπίζει την αδιάφορη πλέον ιταλική ομάδα (19:30 ΝΟVASPORTS 2) και στοχεύει στο τρίποντο, για να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης.

Αύριο, εκτός από τον αγώνα Ιντερ - Παναθηναϊκός, η Ανόρθωση του Τιμούρ Κετσπάγια υποδέχεται την Βέρντερ Βρέμης σε ένα ακόμα κρίσιμο ματς του 2ου ομίλου. Η έκπληξη της φετινής διοργάνωσης θα παίξει στην Κύπρο για την νίκη που ισοδυναμεί με συνέχεια της «ευρωπαϊκής περιπέτειας», ενώ με τον ίδιο στόχο θα παραταχθούν και οι Γερμανοί του Τόμας Σάαφ.

Στον 1ο όμιλο, η Τσέλσι φιλοξενείται στη Γαλλία από τη Μπορντό και με θετικό αποτέλεσμα θα αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης, ενώ από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι με νίκη θα βρεθούν πολύ κοντά στην πρόκριση. Παράλληλα, η Κλουζ θα υποδεχθεί την Ρόμα και θα επιχειρήσει να επαναλάβει τον θρίαμβο της Ρώμης, έτσι ώστε να διατηρήσει σοβαρές ελπίδες πρόκρισης. Από την πλευρά τους, οι Ιταλοί με νίκη θα βάλουν τις βάσεις για το ένα από τα δύο «εισιτήρια» της επόμενης φάσης, ενώ και με ισοπαλία θα μείνουν «ζωντανοί» στο κυνήγι της πρόκρισης.

Στον 3ο όμιλο, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας θα φιλοξενήσει την Μπαρτσελόνα, με τις δύο ομάδες να έχουν εξασφαλίσει τις δύο προνομιούχες θέσεις. Στον άλλο αγώνα, η Σαχτάρ Ντόνετσκ θα υποδεχθεί την Βασιλεία και εάν δεν χάσει θα προκριθεί στο κύπελλο UEFA.

Τέλος, στον 4ο όμιλο, η Λίβερπουλ υποδέχεται την Μαρσέιγ και με ισοπαλία εξασφαλίζει την πρόκριση, όπως και η Ατλέτικο Μαδρίτης που παίζει εντός έδρας με την Αϊντχόφεν.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις