Roland Garros: Με κορωνοϊό η Κρεϊτσίκοβα

Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 19:25
REUTERS/GONZALO FUENTES
A- A A+

Δύο ημέρες μετά τον αποκλεισμό της από τον πρώτο γύρο του Roland Garros η Μπαρμπόρα Κρεϊτσίκοβα, βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό, γεγονός που την ανάγκασε ν΄ αποσύρει τη συμμετοχή της και από το διπλό του κορυφαίου τουρνουά του Παρισιού.

Η Τσέχα, νο2 στην παγκόσμια κατάταξη και κάτοχος του τίτλου τόσο στο μονό, όσο και στο διπλό του φημισμένου Grand Slam, επρόκειτο με παρτενέρ την Κατερίνα Σινιάκοβα να λάβει μέρος στο διπλό στην προσπάθειά τους να επαναλάβουν την περυσινή τους επιτυχία. 

Ωστόσο, μετά την εξέλιξη αυτή ενημέρωσε μέσω του λογαριασμού της στο Instagram ότι δεν θα μπορέσει να λάβει μέρος. Έγραψε χαρακτηριστικά:

«Περίμενα με αγωνία να λάβω μέρος στο διπλό, αλλά δυστυχώς ο χρόνος μου εδώ στο Roland Garros τελείωσε. Χθες το βράδυ άρχισα να μη νιώθω καλά και σήμερα το πρωί ξύπνησα με πυρετό», έγραψε. 

«Υποβλήθηκα σε τεστ για Covid, το οποίο βρέθηκε θετικό. Είμαι πολύ λυπημένη που δεν θα μπορέσω να υπερασπιστώ τον τίτλο μου στο διπλό. Υπάρχει, όμως, και η θετική πλευρά, καθώς είμαι χαρούμενη που δεν έχω τραυματισμούς και ανυπομονώ να είμαι υγιής για να να επιστρέψω στις προπονήσεις.»

Εκτός από την Κρεϊτσίκοβα, άλλη μία τενίστρια από την Τσεχία και συγκεκριμένα η Μαρί Μπούσκοβα (νο69 στον κόσμο) βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό. 

Ως εκ τούτου αναγκάστηκε ν΄ αποσύρει τη συμμετοχή της από τη διοργάνωση (στο διπλό ήταν ζευγάρι με την Αλιόνα Μπόλσοβα).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις