Π. Ψωμιάδης: «Η αλήθεια έλαμψε»

Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2008 16:20

Ο νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι ούτε ο κ. Καραμανλής ούτε ο κ. Παπανδρέου «γνώριζαν τίποτε» για την υπόθεση και σημείωσε ότι «οι στημένες ψευδομαρτυρίες πέφτουν κάθε μέρα στο κενό και οι διατεταγμένες υπηρεσίες αποκαλύπτονται».

A- A A+

«Η αλήθεια έλαμψε σήμερα στην Εξεταστική Επιτροπή», δήλωσε ο νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης μετά από την κατάθεσή του στη Βουλή για την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου.

Ο νομάρχης εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι ούτε ο κ. Καραμανλής ούτε ο κ. Παπανδρέου «γνώριζαν τίποτε» για την υπόθεση και σημείωσε ότι «οι στημένες ψευδομαρτυρίες πέφτουν κάθε μέρα στο κενό και οι διατεταγμένες υπηρεσίες αποκαλύπτονται».

Ο κ. Ψωμιάδης αναφερόμενος στου δημοσιογράφους που «πλανήθηκαν», δήλωσε πως πιστεύει ότι από εδώ και πέρα θα πουν την αλήθεια και τους κάλεσε να ψάξουν για παρακράτος στην Αθήνα και όχι στη Θεσσαλονίκη.

«Κι αν υπάρχει παρακράτος, αν υπάρχει παράγκα, να την ψάξουν στην Αθήνα. Όχι στη Θεσσαλονίκη και στη περιφέρεια», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή