Η Ανκαραγκουτσού ανακοίνωσε τον Χατζηγιοβάνη

Τρίτη, 24 Μαΐου 2022 20:18
UPD:20:19
pao.g
A- A A+

Στην Τουρκία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, καθώς σήμερα το απόγευμα ανακοινώθηκε επίσημα από την Ανκαραγκουτσού για τα επόμενα 2+1 χρόνια.

Ο διεθνής Έλληνας επιθετικός, που μένει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό στις 30 Ιουνίου, συμφώνησε με την ομάδα της γειτονικής χώρας που προήχθη στη Superlig.

Ο Χατζηγιοβάνης είχε βρεθεί το περασμένο καλοκαίρι πολύ κοντά στην Αλτάι (υποβιβάστηκε φέτος), όμως η μετακίνησή του δεν προχώρησε καθώς δεν επήλθε συμφωνία για τον τρόπο καταβολής τη ρήτρας που είχε στο συμβόλαιό του.

Ο ποδοσφαιριστής αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό ύστερα από δώδεκα χρόνια, τα έξι ως επαγγελματίας, έχοντας παίξει 168 φορές και σκοράρει 17 γκολ σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Ανκαραγκουτσού, ο Χατζηγιοβάνης είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε αυτή τη θαυμάσια ομάδα σαν την Ανκαραγκουτσού. Όταν είδα βίντεο των φίλων της ομάδας, ήθελα να βγω στον αγωνιστικό χώρο και να είμαι μέρος αυτής της θαυμάσιας ομάδας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους διοικούντες την Ανκαραγκουτσού και τους υπεύθυνους επικοινωνίας που με φιλοξένησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις