Πρώτη προπόνηση της Εθνικής ομάδας ενόψει Nations League

Δευτέρα, 23 Μαΐου 2022 22:19
UPD:22:46
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ VICHOS NIKOS
A- A A+

Ξεκίνησε σήμερα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας των διεθνών παικτών που κλήθηκαν από τον ομοσπονδιακό εκλέκτορα Γκουστάβο Πογέτ για τους τέσσερις προσεχείς αγώνες της Εθνικής Ανδρών.

Αυτή την εβδομάδα οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται τμηματικά, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των ποδοσφαιριστών και θα είναι κλειστές για τους εκπροσώπους του Τύπου και τους φιλάθλους.

Οι διεθνείς που συμμετείχαν στη σημερινή προπόνηση ήταν οι Μαυροπάνος, Ρότα, Τζαβέλλας, Μπουχαλάκης, Μάνταλος, Λημνιός, Γιακουμάκης, Μασούρας.

Yπογραμμίζεται ότι, εξαιρουμένων των προπονήσεων, οι διεθνείς έχουν ελεύθερο πρόγραμμα και πως η αποστολή έχει προγραμματιστεί να συγκεντρωθεί την προσεχή Δευτέρα, 30 Μαΐου.

Πριν από την έναρξη της προπόνησης, ο Ουρουγουανός τεχνικός είχε συνάντηση με τους ομοσπονδιακούς προπονητές της Εθνικής Ελπίδων, Γιώργο Σίμο και της Εθνικής Νέων, Τάσο Θέο.

Στη συνάντηση, υπό τον τεχνικό διευθυντή των Εθνικών Ομάδων Κώστα Κωνσταντινίδη, συμμετείχαν ο αθλητικός διευθυντής της Εθνικής Ανδρών Τάκης Φύσσας και ο συντονιστής του Στρατηγικού Πλάνου Εθνικών Ομάδων Γρηγόρης Γεωργάτος.

Βασικό αντικείμενό της ήταν η καλύτερη δυνατή συνεργασία και σύνδεση των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων μικρότερων ηλικιακών κατηγοριών με την Εθνική Ανδρών.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις