Η ατζέντα της ημέρας

Τετάρτη, 26 Νοεμβρίου 2008 07:53
UPD:08:46
A- A A+

* Στις 8:45 π.μ. η άφιξη στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια και της συζύγου του, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη χώρα μας. Στις 12:10 μ.μ. ο κ. Χριστόφιας θα γίνει δεκτός από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια.

* Στις 10 π.μ. επίσκεψη του υπουργού Υγείας, Δημήτρη Αβραμόπουλου, στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

* Στις 11:30 π.μ. συνάντηση του προέδρου του ΛΑΟΣ, Γιώργου Καρατζαφέρη, με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Γκιουλέκα.

* Στις 12:30 μ.μ. στην Ενωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου παρουσίαση του βιβλίου του Αριστείδη Ρωμανού με τίτλο: «Μια Αθηναϊκή βεγγέρα του 1944», από τις Εκδόσεις Ποταμός. Ομιλητές οι καθηγητές Θάνος Βερέμης και Νίκος Μαραντζίδης.

* Στη 1 μ.μ. συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση της έκθεσης: «Οι εποχές των μοντέρνων-Από τον Μονέ στον Κλάιν» που διοργανώνει από τις 28 Νοεμβρίου το Ιδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β. & Μ. Θεοχαράκη.

* Από τη 1:30 μ.μ. στο Ιδρυμα Ευγενίδου ημερίδα για την ψηφιακή τηλεόραση υπό τον τίτλο: «2012 ολική σύνδεση».

* Στις 2:30 μ.μ. στην Ενωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου συνέντευξη Τύπου της Human Rights Watch για την έκθεση: «Εγκλωβισμένοι σε μια περιστρεφόμενη πόρτα : Ιρακινοί και Aλλοι Αιτούντες Aσυλο και Μετανάστες στην Ελληνο - τουρκική Είσοδο στην Ευρωπαϊκή Eνωση».

* Στις 5:30 μ.μ. ανακοινώσεις της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος για τα οικονομικά αποτελέσματα του γ' τριμήνου της χρήσης του 2008.

* Στις 7 μ.μ. εκδήλωση για την νεανική παραβατικότητα από την κοινωνική οργάνωση «Αγάπη» στην γενική γραμματεία ενημέρωσης. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος.

* Στο Ηράκλειο Κρήτης με τον Κινέζο πρόεδρο, Χου Ζιντάο, βρίσκεται σήμερα η υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη, οι οποίοι το πρωΐ θα επισκεφθούν τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού και τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Πεζών. Στις 12:30 μ.μ. η κ. Μπακογιάννη θα παραθέσει γεύμα προς τιμήν του Κινέζου προέδρου και στις 4:30 μ.μ. θα αναχωρήσουν για την Αθήνα.

* Στις 9 μ.μ. επίσημο δείπνο του προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια προς τιμήν του προέδρου της Κύπρου, Δημήτρη Χριστόφια, ο οποίος επισκέπτεται την Αθήνα.

* Επίσημη επίσκεψη στην Πράγα πραγματοποιεί από σήμερα ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γιάννης Βαληνάκης, κατά τη διάρκεια της οποίας θα συναντηθεί με τον αντιπρόεδρο της τσεχικής κυβέρνησης, Αλεξάντρ Βόντρα και τον Τσέχο ομόλογό του, Γιάν Κοχούτ. Η επίσκεψη πραγματοποιείται ενόψει της ανάληψης της προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Τσεχία τον Ιανουάριο του 2009.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή