Το Taste of Athens επιστρέφει τον Ιούλιο

Δευτέρα, 23 Μαΐου 2022 10:31
A- A A+

 

Το καλοκαίρι βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής κι αυτό σημαίνει ότι μαζί του καταφτάνει και το πιο νόστιμο event της πόλης.

Στην καρδιά του καλοκαιριού, από τις 7 έως και τις 10 Ιουλίου, το Taste Of Athens επιστρέφει στο Ζάππειο για να ταιριάξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη γεύση, τη διασκέδαση και την απόλαυση, μέσα σε 4 γεμάτες ημέρες. Οι διάσημοι chef για τους οποίους μιλούν όλοι, τα εστιατόρια που ψάχνετε να κλείσετε τραπέζι και τα πιο cool γαστρονομικά πρότζεκτ γίνονται τα συστατικά του μεγαλύτερου γαστρονομικού event στη χώρα.

Στο πλαίσιο του Taste of Athens, 10 από τα καλύτερα εστιατόρια της χώρας και κορυφαίοι chef θα μας παρουσιάσουν εμβληματικά πιάτα, τα οποία θα μπορούμε να απολαύσουμε σε ένα γεμάτο πρόγραμμα μουσικής και διασκέδασης στο κέντρο της πόλης, με εισιτήρια από 8 ευρώ. Ακόμα, παρακολουθώντας τα Taste talks θα έχετε την ευκαιρία να δείτε αγαπημένους σεφ να μαγειρεύουν ζωντανά στη σκηνή ακριβώς μπροστά σας και να μοιράζονται τα μυστικά και την εμπειρία τους, να μάθετε τα μαγερικά trends αλλά και τις γαστρονομικές ιστορίες που μας εμπνέουν!

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή