Τσάμπιονς Λιγκ: «Βγήκαν τα εισιτήρια» για τους «16»

Τετάρτη, 26 Νοεμβρίου 2008 10:30
UPD:11:30
REUTERS/SERGIO PEREZ

A- A A+

Μετά τα χθεσινά αποτελέσματα στους ομίλους 5-8 του Τσάμπιονς Λιγκ, ξεκαθάρισαν οι ομάδες που προκρίθηκαν τη φάση των «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Στη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ προκρίθηκαν χθες Βιγιαρεάλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά τη «λευκή ισοπαλία» στο «Μαδριγάλ», σε αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική του 5ου ομίλου. Η ¶αλμποργκ νίκησε τη Σέλτικ 2-1 και πήρε το εισιτήριο για στο Κύπελλο UEFA, με τους Σκωτσέζους να μένουν εκτός.

Στην επόμενη φάση της μεγαλύτερης διασυλλογικής διοργάνωσης προκρίθηκαν από τον έκτο όμιλο, Λυών και Μπάγερν Μονάχου που επικράτησαν της Φιορεντίνα και της Στεάουα αντίστοιχα.

Πρόκριση και για την Αρσεναλ στον 7ο όμιλο, με πολύτιμη νίκη 1-0 επί της Ντιναμό Κιέβου, ενώ στους «16» πέρασε και η Πόρτο με σπουδαία εκτος έδρας νίκη επί της Φενερμπαχτσέ με 2-1.

Τέλος, στη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ προκρίθηκε η Ρεάλ Μαδρίτης από τον 8ο όμιλο. Η «βασίλισσα» επιβλήθηκε της Μπάτε Μπορίσοφ στη Λευκορωσία με 1-0 και απέκτησε διαφορά τεσσάρων βαθμών από την τρίτη Ζενίτ στον 8ο όμιλο, η οποία δεν μπορεί να καλυφθεί στην τελευταία αγωνιστική, με αποτέλεσμα οι Ρώσοι να περιοριστούν στο UEFA.

Υπενθυμίζεται ότι το «εισιτήριο» για τους «16» είχαν ήδη εξασφαλίσει η Μπαρτσελόνα και η Σπόρτινγκ Λισαβώνας από τον 3ο όμιλο, καθώς και η Γιουβέντους από τον 8ο.

Αναλυτικά τα χθεσινά αποτελέσματα:

5ος όμιλος

Βιγιαρεάλ-Μάντσεστερ Γ. 0-0

¶αλμποργκ-Σέλτικ 2-1

6ος όμιλος

Μπάγερν Μονάχου-Στεάουα Βουκ. 3-0

Φιορεντίνα-Λυών 1-2

7ος όμιλος

Φενέρμπαχτσε-Πόρτο 1-2

¶ρσεναλ-Ντιναμό Κιέβου 1-0

8ος όμιλος

Ζενίτ Αγ.Πετρ.-Γιουβέντους 0-0

Μπάτε Μπ.-Ρεάλ Μ. 0-1

Σήμερα διεξάγονται οι αναμετρήσεις:

1ος όμιλος: Μπορντό-Τσέλσι, Κλουζ-Ρόμα

2ος όμιλος: Ίντερ-Παναθηναϊκός, Ανόρθωση-Βέρντερ Βρέμης

3ος όμιλος: Σαχτάρ Ντόνετσκ-Βασιλεία, Σπόρτινγκ Λ.-Μπαρτσελόνα

4ος όμιλος: Ατλέτικο Μ.-Αϊντχόφεν, Λίβερπουλ-Μαρσέιγ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις