Αγγελόπουλοι: H ομάδα του "μέχρι τέλους" έφτασε έως εδώ

Σάββατο, 21 Μαΐου 2022 21:30
UPD:22:04
Icon/ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
A- A A+

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην Αθήνα αύριο (22/5) με την 4η θέση στο φάιναλ φορ της Euroleague.

Οι διοικητικοί ηγέτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός αδελφοί Αγγελόπουλοι, στις δηλώσεις τους μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα στον «μικρό τελικό» αναφέρθηκαν στη συμβολή του Γιώργου Μπαρτζώκα και βέβαια στον αρχηγό του Ολυμπιακού, Γιώργο Πρίντεζη.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αρχικά επισήμανε: «Η ομάδα του "μέχρι τέλους" έφτασε έως εδώ». Για να τονίσει για τον τεχνικό του Ολυμπιακού Γιώργο Μπαρτζώκα: «Υπάρχει καθολική αποδοχή του κόουτς. Έχει κατακτήσει τον σεβασμό του κόσμου και της Ευρώπης ολόκληρης, είναι δύσκολο και του αξίζουν συγχαρητήρια. Ό,τι και να πεις είναι λίγο για τον Γιώργο και ελπίζουμε να σηκώσουμε μαζί του το νταμπλ».

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος είπε: «Ο Μπαρτζώκας είναι ο καλύτερος προπονητής της σεζόν και δεν το λέμε εμείς αλλά αναδείχθηκε. Για τον Πρίντεζη, αν ήταν το τελευταίο παιχνίδι του, έγινε αυτό που του άξιζε. Εγώ δεν φανταζόμουν το 2009, τη μόνη φορά που έφυγε μετά από ημιτελικό φάιναλ φορ, ότι το 2022 θα φτάσουμε σε αυτό το σημείο να αποθεωνόμαστε από 12.000 κόσμο. Πάμε τώρα να πάρουμε το πρωτάθλημα για να κλείσει καταπληκτικά αυτή η χρονιά».

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις