Ο Μπακασέτας έβαλε «φρένο» στα σενάρια αποχώρησης από την Τραμπζονσπόρ

Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022 20:13
UPD:20:17
facebook.com/Trabzonspor
A- A A+

Ο Τάσος Μπακασέτας στη καλύτερη σεζόν της καριέρας του οδήγησε την Τραμπζονσπόρ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Τουρκίας και το όνομά του είχε εμπλοκή σε αρκετά μεταγραφικά σενάρια ενώ «συνδέθηκε» κυρίως με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο Έλληνας επιθετικός, πάντως, έβαλε τα πράγματα στην θέση τους, διέψευσε τις φήμες και ξεκαθάρισε πως στην ομάδα της Τραπεζούντας έχει όλα όσα θέλει ένας ποδοσφαιριστής.

Αναλυτικά όσα είπε στην «A Spor»:

«Ειλικρινά, δεν ξέρω πώς βγαίνουν τέτοια νέα. Αυτά είναι ψέματα. Γιατί αν έρθει μια προσφορά, ο σύλλογος θα είναι ο πρώτος που το γνωρίζει. Έχω συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια σε έναν σύλλογο που μου δίνει όλα όσα θέλω. Αν μου έρθει πρόταση, ο σύλλογος θα είναι αυτός που θα αποφασίσει.

Θα ήθελα να κάνω τέτοια βήματα, αλλά επαναλαμβάνω πως ο σύλλογος θα αποφασίσει. Στην Ελλάδα κάνουν ερωτήσεις για τη ζωή στην Τουρκία. Υπάρχει μια ιστορία μεταξύ των δύο εθνών, αλλά πρέπει να το ξεπεράσουμε. Το ποδόσφαιρο ενώνει. Είμαστε άνθρωποι που ζούμε στην Τουρκία, προερχόμενοι από την Ελλάδα. Όλοι μας φέρονται καλά»

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις