«Μετά το τέλος του κόσμου»: Μιλήσαμε με τους συντελεστές της παράστασης

Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022 14:00
A- A A+

Στο θέατρο Κάμιρος παρουσιάζεται η παράσταση «Μετά το τέλος του κόσμου· ένα αρχείο ματαιωμένων σχεδίων» σε σκηνοθεσία Παντελή Φλατσούση, με τους Γιώργο Κριθάρα και Άλκηστις Πολυχρόνη.

Στην παράσταση οι ηθοποιοί γίνονται οι παρουσιαστές ενός αρχείου μη πραγματοποιημένων ατομικών και συλλογικών «σχεδίων», με τον σκηνοθέτη να διερευνά τα όρια μεταξύ μυθοπλασίας και πραγματικότητας. 

Στις 18 Μαΐου ανεβαίνει στο θέατρο Κάμιρος η παράσταση «Μετά το τέλος του κόσμου· ένα αρχείο ματαιωμένων σχεδίων» στην οποία συμμετέχετε. Περί τίνος πρόκειται;

'Αλκηστις Πολυχρόνη: Δύο ηθοποιοί παρουσιάζουν ένα αρχείο μη πραγματοποιημένων συλλογικών και ατομικών σχεδίων και ονείρων, ανθρώπων που απάντησαν σε ερωτηματολόγια που στάλθηκαν πριν τις παραστάσεις αλλά και των ίδιων των θεατών. Οι  απραγματοποιητοι πόθοι ζουν πάντα μέσα μας και στοιχειώνουν τις ζωές μας και την ιστορία.Όμως μπορούν να μας ενώσουν, να μας φέρουν κοντά και να μας προχωρήσουν ένα βήμα πιο πέρα; Η παράσταση λοιπόν μας φέρνει αντιμέτωπους με την ευθύνη που έχουνε να γράψουμε την ιστορία και να ζήσουμε τις ζωές μας, όχι μόνο μέσα από τις επιτυχίες μας αλλά κυρίως μέσα από τις ματαιώσεις μας.

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενα για εσάς