O ΠΑΟΚ «σφράγισε» την δεύτερη θέση με την νίκη επί του Παναθηναϊκού

Τρίτη, 17 Μαΐου 2022 22:53
UPD:23:00
INTIME SPORTS/ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Μετά από έντεκα παιχνίδια χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε 2-0 επί του Παναθηναϊκού στη Τούμπα και τερμάτισε στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα πάνω από τον Άρη και το «τριφύλλι». Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου εκμεταλλεύθηκε το εξαιρετικό της πρώτο ημίχρονο όπου σκόραρε δύο φορές και επί της ουσίας... καθάρισε το παιχνίδι απέναντι στην ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς που είχε το μυαλό της αποκλειστικά στον τελικό του Κυπέλλου.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και μόλις στο 14' άνοιξαν το σκορ. Ο Ίνγκασον πήρε την κεφαλιά και ο Σβαμπ που πρόλαβε την άμυνα του Παναθηναϊκού άνοιξε το σκορ. Στο 21' ο Άκπομ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και έβαλε γερές βάσεις για το «τρίποντο».

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ισορρόπησε το παιχνίδι αλλά δεν κατάφερε να βρει ευκαιρίες για να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Μόνο μετά από το 80' είχε δύο καλές στιγμές αλλά ο Μακέντα στο 86' και ο Βαγιαννίδης στο 88' αστόχησαν από πολύ καλή θέση.

Ο ΠΑΟΚ που είχε ευκαιρίες για να βρει και τρίτο γκολ αλλά το 2-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα, με τον Παναθηναϊκό να χάνει τον Φεντερίκο Μακέντα ενόψει τελικού, με τον Ιταλό να αποβάλλεται στο φινάλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις