Τι γράφουν τα ξένα ΜΜΕ για τη νίκη του Παναθηναϊκού

Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2008 10:22
UPD:10:29
A- A A+

Corriere dello sport: «Δραματική ήττα για την Ιντερ αλλά και πρόκριση την ίδια ώρα. Η ομάδα του Μουρίνιο έχασε το χαμόγελό της μετά τη νίκη επί της Ιντερ. Ο Παναθηναϊκός παρατάχθηκε με 4-5-1 με σκοπό να κλείσει τους χώρους και τα κατάφερε».

Gazzeta dello sport: «Η Ιντερ ητττήθηκε από τον Παναθηναϊκό αφού μόνο στα τελευταία λεπτά κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία της. Κέρδισε την πρόκριση όμως λόγω της ισοπαλίας στην Κύπρο. Καθοριστικό το γκολ του Σαριέγκιο. Ο Παναθηναϊκός έγινε η πρώτη ομάδα που κέρδισε μέσα στο Σαν Σίρο».

Tuttosport: «Η Ιντερ έχασε μέσα στο σπίτι της αλλά χάρη στους θεούς του ποδοσφαίρου κατάφερε να προκριθεί. Απαίσια εμφάνιση της ομάδας του Μουρίνιο αν εξαιρέσει κανείς την απόδοση μετά το 70’. Στο υπόλοιπο διάστημα δεν έπαιξε ποδόσφαιρο».

UEFA: «Μετά τη νίκη τους στο Μιλάνο, οι Ελληνες ανέβηκαν στη δεύτερη θέση, ένα βαθμό πίσω από την Ιντερ. Το γκολ του Σαριέγκι σόκαρε την ομάδα του Μουρίνιο που βγήκε μπροστά μαζικά. Η Ιντερ παρόλα αυτά προκρίθηκε».

Marca: «Ο Γιόσου Σαριέγκι μεγάλος πρωταγωνιστής στο Σαν Σίρο. Σκόραρε το γκολ του Παναθηναίκου κόντρα στην Ιντερ και ανανέωσε τις ελπίδες της ομάδας του για πρόκριση. Ηταν μία μεγάλη έκπληξη».

Sport365.fr: «Ο Παναθηναϊκός έκανε την έκπληξη και επικράτησε με 1-0 της Iντερ μέσα στο Μιλάνο! Ισοπαλία στο άλλο ματς μεταξύ Ανόρθωσης και Βέρντερ, με 2-2 στην Κύπρο».

Kicker.de: «Ο Παναθηναϊκός νίκησε την Iντερ με 1-0 μέσα στο Μιλάνο, σε ένα ματς που δεν είχε πολλές φάσεις και κρίθηκε στο γκολ. Στα τελευταία λεπτά η ελληνική ομάδα είχε και αρκετή τύχη και πλέον είναι το φαβορί για να προκριθεί στην επόμενη φάση μαζί με την Iντερ που παρά την αποτυχία προκρίθηκε ήδη».

Kerkida.net: «Ο ΠΑΟ κρατάει την τύχη στα χέρια του μετά το επικό διπλό με 1-0 μέσα στο Μιλάνο. Δυστυχώς η Ανόρθωση δεν άντεξε».

Goal.com: «Ο Παναθηναϊκός ζάλισε την Iντερ! Ισχυρό σοκ για την Iντερ από την ομάδα του Τεν Κάτε, από την οποία γνώρισε την ήττα με 1-0 μέσα στην Ιταλία!»

Πηγή: Goalday.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις