Στις αρχές Ιουνίου πέφτει η αυλαία στο σίριαλ του Κιλιάν Μπαπέ

Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022 09:23
UPD:09:24
REUTERS/BENOIT TESSIER
A- A A+

Το ένα από τα δύο μεγάλα μεταγραφικά σίριαλ των τελευταίων μηνών ολοκληρώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, με την Μάντσεστερ Σίτι να ανακοινώνει την απόκτηση του Έρλινγκ Χάαλαντ. 

Πλέον, η μοναδική μεγάλη ανοιχτή υπόθεση είναι εκείνη του Κιλιάν Μπαπέ, του οποίου το συμβόλαιο με το Παρί ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Ο Γάλλος σούπερ σταρ βρίσκεται ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την ανανέωση της συνεργασίας του με τους Παριζιάνους και όπως ξεκαθάρισε θα ανακοινώσει ο ίδιος την οριστική του απόφαση στις αρχές Ιουνίου, ολοκληρώνοντας έναν ατέρμονο κύκλο δημοσιευμάτων σχετικά με το μέλλον του.

Κατά την βράβευσή του ως ο καλύτερος παίκτης της Ligue1 για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ο διεθνής επιθετικός ήταν ξεκάθαρος.

«Δεν μπορώ να μιλήσω για το μέλλον μου αλλά θα ξέρετε σύντομα. Σχεδόν έχω αποφασίσει. Αυτή δεν είναι η κατάλληλη στιγμή αλλά ναι, ναι, σχεδόν έχω πάρει την απόφασή μου. Θα ανακοινώσω επίσημα την απόφαση για το μέλλον μου πριν ενταχθώ στην αποστολή της εθνικής Γαλλίας για τα ματς του Ιουνίου».

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις