Μπάσκετ - Δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών στον Παναθηναϊκό

Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2008 16:30
UPD:16:37

Οι ποινή των δύο αγωνιστικών στον Παναθηναϊκό αφορά στην πρόκληση σωματικών βλαβών σε έναν υπάλληλο της εταιρείας ιδιωτικής ασφάλειας και στον αστυφύλακα Λάμπρο Γεώργιο.

A- A A+

Με ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών τιμωρήθηκε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την περασμένη εβδομάδα.

Οι ποινή των δύο αγωνιστικών αφορά στην πρόκληση σωματικών βλαβών σε έναν υπάλληλο της εταιρείας ιδιωτικής ασφάλειας και στον αστυφύλακα Λάμπρο Γεώργιο.

Επιπλέον, οι «πράσινοι» τιμωρήθηκαν για την ρίψη αντικειμένων και για τα υβριστικά συνθήματα εκτεταμένης έντασης με έγγραφη προειδοποίηση, επίπληξη και πρόστιμο 1.350 ευρώ, δηλαδή συνολικό πρόστιμο 2.700 ευρώ. Ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί χωρίς τους φιλάθλους του στην αναμέτρηση με τον ¶ρη για την 9η αγωνιστική (7/12) και στο ματς με τον ΠΑΟΚ για την 11η αγωνιστική (21/12).

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός πάντως, προσέφυγε στο ΑΣΕΑΔ.

Στο μεταξύ, ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ αποφάσισε την απαλλαγή του Πανιωνίου από την κατηγόρια για ρίψη αντικειμένου (αναπτήρα) εναντίον διαιτητή στον αγώνα με το Μαρούσι (22/11) για την 7η αγωνιστική.

Με πρόστιμο 1.000 ευρώ τιμωρήθηκε η ΚΑΕ ΑΕΚ (χωρίς παρατήρηση) για τα υβριστικά συνθήματα στον αγώνα με το Αιγάλεω (22/11) της 7ης αγωνιστικής.

Έγγραφη σύσταση έκανε ο αθλητικός δικαστής στον Κολοσσό Ρόδου για τα υβριστικά συνθήματα (χωρίς παρατήρηση) για τον αγώνα με τον Πανελλήνιο (22/11) της 7ης αγωνιστικής.

Τέλος, ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε για το υβριστικό σύνθημα εκτεταμένης έντασης με έγγραφη προειδοποίηση, επίπληξη και πρόστιμο 1.350 ευρώ για τον αγώνα με την Ολύμπια Λάρισας (22/11), πάντα της 7ης αγωνιστικής.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις