Η βασίλισσα Ελισάβετ παρευρέθη στο Royal Windsor Horse Show

Παρασκευή, 13 Μαΐου 2022 14:55
UPD:14:57
REUTERS/TOBY MELVILLE
A- A A+

Η βασίλισσα Ελισάβετ έφτασε στο Royal Windsor Horse Show αφού έχασε την έναρξη των εργασιών του κοινοβουλίου στις αρχές αυτής της εβδομάδας.

Η 96χρονη Ελισάβετ οδηγήθηκε στον εκθεσιακό χώρο με ένα Range Rover. Την Τρίτη, έχασε την ετήσια ανάγνωση του λόγου της Βασίλισσας για πρώτη φορά από το 1963.

Εθεάθη για τελευταία φορά δημόσια τον Μάρτιο, όταν παρακολούθησε μια λειτουργία για το μνημόσυνο του Δούκα του Εδιμβούργου στο Αβαείο του Γουέστμινστερ.

Η βασίλισσα έχει κινητικά προβλήματα και αναγκάστηκε να ακυρώσει μια σειρά από πρόσφατες δημόσιες εμφανίσεις της.

Το πρωί της Παρασκευής εθεάθη να κάθεται στο κάθισμα του συνοδηγού του Range Rover της, το οποίο ανέβηκε κοντά στην περίφραξη της παρέλασης για να μπορεί να παρακολουθεί τα ζώα της.

Χαμογελούσε και γελούσε καθώς μιλούσε σε μια μικρή ομάδα από το ανοιχτό παράθυρο του αυτοκινήτου.

REUTERS/TOBY MELVILLE

Η μονάρχης είναι γνωστή για την αγάπη της για τα άλογα και το Royal Windsor Horse Show αναφέρεται ότι είναι ένα από τα αγαπημένα γεγονότα της χρονιάς για τη Βασίλισσα.

Η εκδήλωση άρχισε την Πέμπτη, διαρκεί μέχρι την Κυριακή και παραδοσιακά προσελκύει χιλιάδες ιππείς και λάτρεις στους χώρους του Κάστρου του Ουίνδσορ.

Ξεκίνησε για πρώτη φορά το 1943 και φιλοξενεί διεθνείς διαγωνισμούς στο άλμα επίδειξης, την εκγύμναση, την οδήγηση και την αντοχή.

Το 2016, η βασίλισσα κέρδισε ένα κουπόνι Tesco στην εκδήλωση όταν το άλογό της κέρδισε έναν διαγωνισμό.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή