Dua Lipa: πώς κρατά αψεγάδιαστη την επιδερμίδα της

Παρασκευή, 13 Μαΐου 2022 14:11
A- A A+

 

Μπορεί να έχει τα γονίδια για ένα υπέροχο δέρμα, αλλά έχει κι αυτή την beauty routine της και ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά της είναι να μην μακιγιάρεται όταν δεν είναι απαραίτητο.

Μπορεί να την έχουμε συνηθίσει με μακιγιάζ στις συναυλίες, τα βίντεο-κλιπ και τις εμφανίσεις της, αλλά όπως αναφέρει η ίδια, το αγαπημένο της look είναι αυτό χωρίς μακιγιάζ και το επιδιώκει σε κάθε ευκαιρία. Όπως αναφέρει η ίδια «προσπαθώ να μη φοράω make-up τις ημέρες που δεν χρειάζεται κι αν πρέπει να βαφτώ, θα μου πάρει το πολύ 15 λεπτά», λέγοντας πως δεν φορά κάτι παρπαάνω από concealer, μάσκαρα, σκιά και bronzer.

Ό,τι κι αν φορά, το βράδυ πριν πέσει για ύπνο, φροντίζει να το αφαιρεί από την επιδερμίδα της, πλένοντας το πρόσωπό της, χρησιμοποιώντας καθαριστική κρέμα κι έπειτα προβιοτικό serum και ενυδατική. Το πρωί καθαρίζει ξανά το πρόσωπό της, χρησιμοποιώντας στη συνέχεια serum με νιασιναμίδη για λαμπερή επιδερμίδα. Έπειτα προχωράει στην ενυδατική της και το αντιηλιακό της. Σε αυτό, μάλιστα, δίνει ιδιαίτερη προσοχή και δεν το ξεχνά ποτέ, από την ηλικία κιόλας των 20.

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή