Μαρτίνς: Γιορτή το παιχνίδι με ΠΑΟΚ

Πέμπτη, 12 Μαΐου 2022 22:07
Eurokinissi Sports/ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ
A- A A+

Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο να αποτελέσει μια γιορτή για τον κόσμο, για να κλείσει ιδανικά για τον Ολυμπιακό η εφετινή χρονιά.

«Θέλουμε να είναι μια γιορτή, ένα ωραίο τελείωμα στην πετυχημένη χρονιά. Ο Ολυμπιακός πήρε το πρωτάθλημα και κανείς δεν μπορεί να του το στερήσει αυτό», υπογράμμισε ο Πορτογάλος τεχνικός μιλώντας στη συνδρομητική τηλεόραση.

Οι δηλώσεις Μαρτίνς στη Nova:

Για τον αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης», απέναντι στον ΠΑΟΚ: «Θέλουμε να είναι μια γιορτή, ένα ωραίο τελείωμα στην πετυχημένη χρονιά. Ο Ολυμπιακός πήρε το πρωτάθλημα και κανείς δεν μπορεί να του το στερήσει αυτό. Θέλουμε ο κόσμος να διασκεδάσει και να απολαύσει το παιχνίδι. Θέλουμε να δείξουμε το μεγαλείο του Ολυμπιακού και ο κόσμος να περάσει καλά και να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Για τη διαφορά που κατάκτησε και φέτος το πρωτάθλημα: «Δεν νομίζω πώς έχει σημασία η διαφορά. Εμείς θέλουμε ο κόσμος να πανηγυρίσει στη γιορτή, να γίνει ένα καλό παιχνίδι και ο κόσμος να περάσει καλά. Μικρή σημασία έχει η διαφορά, αυτό που έχει σημασία να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να κάνει ένα καλό τελείωμα στη χρονιά».

Για το γεγονός ότι θα ισοφαρίσει σε νίκες τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, αν ο Ολυμπιακός νικήσει τον ΠΑΟΚ: «Ειλικρινά δεν δίνω σημασία στις στατιστικές και τα νούμερα αυτά. Αυτό που έχει σημασία είναι οι νίκες, η διαδικασία των παιχνιδιών και η διαχείρισή τους και οι κατακτήσεις τίτλων. Αυτό έχει σημασία κι αυτό θέλουμε να πετυχαίνουμε κάθε χρόνο. Είμαι περήφανος που τα πετυχαίνω αυτά σε έναν ιστορικό και μεγάλο σύλλογο. Όμως όλα τα υπόλοιπα είναι απλά νούμερα και δεν με ενδιαφέρουν τόσο».

Για τα αγωνιστικά προβλήματα ενόψει ΠΑΟΚ: «Είναι οι περιπτώσεις του Μανωλά και του Μπα, τις οποίες μέχρι το παιχνίδι θα επανεξετάσουμε. Αυτή τη στιγμή μόνο αυτές τις περιπτώσεις μπορούμε να αναφέρουμε».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις