Υπόθεση Κοκαΐνης: Αποφυλακίζεται το 28χρονο μοντέλο - Τι δηλώνει ο Αλ. Κούγιας

Πέμπτη, 12 Μαΐου 2022 13:45
UPD:14:05
Eurokinissi/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ
A- A A+

Εκτός φυλακής θα βρεθεί το 28χρονο μοντέλο που κατηγορείται μαζί με τον 32χρονο σύντροφό της, γνωστό ποδοσφαιριστή για εμπλοκή σε υπόθεση ναρκωτικών.

Οχτώ μήνες μετά την απολογία της στον ανακριτή για διακεκριμένη διακίνησης κοκαΐνης, ποσότητας 7,8 κιλών, όπου είχε αρνηθεί την οποιαδήποτε εμπλοκή της, ο ανακριτής έκανε δεκτή την αίτηση που κατέθεσε για την αποφυλάκισή της με περιοριστικούς όρους, σύμφωνα με την εισαγγελική πρόταση. 

Σε ανακοίνωση του, ο συνήγορος της Αλέξης Κούγιας αναφέρει:

«Όπως είναι γνωστό, μετά την προσωρινή κράτηση της κ. Ελένης Πολυχρονοπούλου, επειδή θεωρήθηκε ότι ήταν συγκάτοχος κοκαΐνης, ποσότητας 8 κιλών με τον μέλλοντα σύζυγο της Ρ.Δ., γνωστό ποδοσφαιριστή, ο επικεφαλής του γραφείου μας κος Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπισή της.

Μαζί με τον συνάδελφό μας κ. Παντελή Κοκοτό, ο οποίος ήταν και ο αρχικός συνήγορός της, και με τη βοήθεια των συνεργατών του γραφείου μας συγκεντρώσαμε σειρά από αθωωτικά στοιχεία και σημαντικές μαρτυρίες ιδιαίτερα αξιόλογων προσώπων, οι οποίοι εξετάστηκαν από τον κ. Ανακριτή.

Ακολούθως ζητήσαμε να δώσει η  κατηγορουμένη  συμπληρωματική απολογία και συγχρόνως καταθέσαμε αίτηση αντικαταστάσεως της προσωρινής της κρατήσεως με περιοριστικούς όρους. 

Σήμερα, μετά και από σύμφωνη γνώμη του κ. Εισαγγελέως Πρωτοδικών, ο οποίος πρότεινε να γίνει δεκτή η αίτηση αντικαταστάσεως της προσωρινής της κρατήσεως, ο κ. τακτικός Ανακριτής αποφάσισε την αποφυλάκισή της». 

Την ευθύνη για τα ναρκωτικά είχε αναλάβει ο ποδοσφαιριστής, δηλώνοντας εξαρτημένος. Όπως είχε πει στην απολογία του, τον απειλούσαν για να τα μεταφέρει αν και δεν ήταν δικά του. Τότε είχε ζητήσει  συγγνώμη από τη σύντροφό του που την έμπλεξε άδικα σε μία μεγάλη περιπέτεια και είχε δηλώσει μετανοιωμένος.

naftemporiki.gr 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή