Στις 15 Μαΐου η Ειρηνοδρομία 2022

Τετάρτη, 11 Μαΐου 2022 16:39
UPD:16:42
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
A- A A+

Η τελική Συνέντευξη Τύπου πριν το μεγάλο δρομικό γεγονός, την Ειρηνοδρομία 2022, που διοργανώνεται εδώ και 40 χρόνια από το Δήμου Αγίου Δημητρίου στο πλαίσιο των εκδηλώσεων πολιτισμού και ιστορικής μνήμης «Παναγούλεια», δόθηκε την Τρίτη 10 Μαΐου.

Στη συνέντευξη τύπου συζητήθηκε η εντυπωσιακά μεγάλη συμμετοχή στη φετινή Ειρηνοδρομία, που ξεπερνάει τους 2.500 δρομείς, η ολοκληρωμένη υγειονομική κάλυψη του αγώνα και η συγκινητική και μεγάλη συμμετοχή των εθελοντών και των εθελοντριών, που έχουν την επιθυμία να ζήσουν την εμπειρία της διοργάνωσης από κοντά.

«Το πλαίσιο των εκδηλώσεων είναι σύνθετο και ποικίλο για να τιμήσουμε, όπως κάθε χρόνο, το σπουδαίο ήρωα της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας, Αλέκο Παναγούλη», ανέφερε ξεκινώντας την ομιλία της, η Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου, Μαρία Ανδρούτσου.

Συγκινητική ήταν η στιγμή όταν η αντιπρόεδρος του Φάρου Τυφλών της Ελλάδος, Γωγώ Ρουκουτάκη, απήγγειλε ένα ποίημα ειδικά για την Ειρηνοδρομία και το Δήμο Αγίου Δημητρίου.

Η Ειρηνοδρομία 2022 θα διεξαχθεί το πρωί της  Κυριακής 15 Μαΐου στον Άγιο Δημήτριο, στο πλαίσιο των καθιερωμένων εορταστικών εκδηλώσεων στη μνήμη του αγωνιστή της Δημοκρατίας Αλέκου Παναγούλη.

Περιλαμβάνει αγώνες 10χλμ., 5χλμ. και 2,5χλμ. καθώς επίσης και μια διαδρομή ευαισθησίας 1.000μ. Οι αγωνιστικές διαδρομές είναι πιστοποιημένες και οι αγώνες έχουν την έγκριση του ΣΕΓΑΣ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις