To ταξίδι του Μπαπέ στη Μαδρίτη «φούντωσε» τα σενάρια για την Ρεάλ

Τρίτη, 10 Μαΐου 2022 10:21
UPD:16:00
REUTERS/SARAH MEYSSONNIER
A- A A+

Μία από τις κορυφαίες ισπανικές εφημερίδες, η ''As'' κυκλοφόρησε το πρωί της Τρίτης με ένα μεγάλο καλωσόρισμα στον Κιλιάν Μπαπέ, έχοντας ως δεδομένη την μεταγραφή του Γάλλου σούπερ σταρ στη Ρεάλ Μαδρίτης! 

Ο διεθνής επιθετικός της Παρί βρέθηκε την Δευτέρα στη πρωτεύουσα της Ισπανίας μαζί με τον συμπαίκτη και φίλο του, Ασράφ Χακίμι, εντοπίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό και αμέσως οι φήμες για οριστική του συμφωνία με τους ''μερένχες'' φούντωσαν για τα καλά!

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ κατά την επίσκεψή του είδε κάποια από τα σπίτια που έχει ξεχωρίσει ενόψει της μετακόμισής του και παράλληλα γίνεται γνωστό πως έχει ενημερώσει την Ρεάλ πως προτεραιότητά του παραμένει η μεταγραφή του στη ''βασίλισσα''.

Φυσικά και επειδή μιλάμε για ένα τεράστιο σίριαλ που σε καθημερινή βάση προσφέρει την μία πληροφορία πίσω από την άλλη, αυτή την στιγμή τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί ως δεδομένο.

Σίγουρα το ταξίδι στη Μαδρίτη μπορεί να αποτελεί ένα ''σημάδι'' για το μέλλον του Μπαπέ αλλά από την στιγμή που δεν έχουν ''πέσει'' υπογραφές και η Παρί έχει στρώσει δρόμο από χρυσάφι στον ποδοσφαιριστή και την μητέρα του για την παραμονή του στην ομάδα, όλα παραμένουν ανοιχτά.

naftemporiki.gr 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις