¶ρ. Σπηλιωτόπουλος: «Ισχυρό όπλο η ανθεκτικότητα Καραμανλή»

«Μπορούμε να γυρίσουμε το παιχνίδι»
Κυριακή, 30 Νοεμβρίου 2008 12:35
UPD:12:57
A- A A+

«Κανείς δεν μπορεί ποτέ να θεωρεί ότι η πρώτη θέση τού ανήκει εσαεί. [...] Η Νέα Δημοκρατία μπορεί να γυρισει το παιχνίδι»,σημειώνει ο υπουργός Τουρισμού ¶ρης Σπηλιωτόπουλος σε συνέντευξή του στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, σχολιάζοντας τις δημοσκοπήσεις που θέλουν το ΠΑΣΟΚ να έχει εδραιωθεί στην πρώτη θέση στην πρόθεση ψηφου του κοινού.

«Ολο το βάρος βρίσκεται στην κυβέρνηση. Από κει και πέρα, την ώρα της κρίσης, δεν αναζητάς ευθύνες ή λανθασμένους χειρισμούς. Αναζητάς συμμάχους στην προσπάθεια ανάκαμψης της κυβέρνησης και του προσανατολισμού της στα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας», προσθέτει ο κ. Σπηλιωτόπουλος.

Σύμφωνα με τον υπουργό η Ν.Δ. έχει ένα «συγκριτικό πλεονέκτημα», ένα «ισχυρό όπλο»: την πρωθυπουργική παράσταση και ανθεκτικότητα του Κώστα Καραμανλή.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού, ο υπουργός Τουρισμού απαντά ότι «ο ανασχηματισμός είναι αναφαίρετο δικαίωμα του πρωθυπουργού. Μπορεί να τον κάνει όποτε το κρίνει. Αντιλαμβάνομαι ότι η ονοματολογία είναι πικάντικη για τα Μέσα Ενημέρωσης.

«Τα πρόσωπα υπηρετούν μια κεντρική πολιτική κατεύθυνση», ανέφερε χαρακτηριστικά υπερασπιζόμενος τον υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών Γιώργο Αλογοσκούφη, σχετικά με τα όσα λέγονται για την «απαραίτητη αλλαγή του».

«Η δοσολογία της οικονομικής πολιτικής δεν εξαρτάται από το πρόσωπο του υπουργού. Με την οικονομική ρευστότητα που υπάρχει, ο Προϋπολογισμός δεν είναι ευαγγέλιο», κατέληξε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή