Ο Ζβέρεφ έκοψε τον δρόμο του Τσιτσιπά προς τον τελικό της Μαδρίτης

Κυριακή, 08 Μαΐου 2022 09:53
UPD:09:59
REUTERS/ISABEL INFANTES
A- A A+

Δεν τα κατάφερε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον ημιτελικό του τουρνουά της Μαδρίτης. Ο Έλληνας τενίστας ηττήθηκε από τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ με 2-1 σετ και ο Γερμανός ήταν εκείνος που πήρε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό κόντρα στον Κάρλος Αλκαράθ.

Με μεγάλο «όπλο» το σερβίς του, ο Ζβέρεφ πήρε το πρώτο σετ με 6-4. Η αντίδραση του Τσιτσιπά ήταν άμεση, ισοφάρισε σε 1-1, καθώς πήρε το δεύτερο σετ με 6-3. Στο τρίτο και τελευταίο σετ ο Ζβέρεφ πήρε μεγάλο προβάδισμα με 3-0, οι επιλογές του στο σερβίς ήταν εξαιρετικές και το μόνο που κατάφερε ο «Τσίτσι» ήταν να φτάσει μέχρι το 4-2. Ο αντίπαλός του πήρε τα επόμενα δύο games και έφτασε στη νίκη.

Από κει και πέρα, κατά τη διάρκεια του ματς ο Τσιτσιπάς είχε νέο «επεισόδιο» με τον διαιτητή, που του έκανε παρατήρηση για coaching από τον πατέρα του.

«Ήσουν έτοιμος να κάνεις σερβίς κι εκείνος μίλησε» είπε ο διαιτητής στον Τσιτσιπά. «Στο Open της Βαρκελώνης ένας αντίπαλός μου έκανε το ίδιο. Θα σας δείξω το βίντεο αργότερα. Αν είναι να παίζουμε όλοι μας με βάση τους κανόνες, θα πρέπει να κάνετε αντίστοιχες παρατηρήσεις και σε άλλους αθλητές. Kαι ξέρετε σε ποιους αναφέρομαι» ήταν τα λόγια του 23χρονου αθλητή, που ήταν αρκετά εκνευρισμένος.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις